Skiny Scotty

JJ, hodí se. Skvělý skin. Ale nebylo by lepší, než dávat modely na edisk, domluvit se s někým na webovém prostoru?

Pavlík napsal:
JJ, hodí se. Skvělý skin. Ale nebylo by lepší, než dávat modely na edisk, domluvit se s někým na webovém prostoru?

Naprosto souhlasím, e-disk není moc dobré řešení, obvzlášť použiji li vozy v aktivitě a ta půl roku bude problém, kdeže ten vagón stáhnout. :-)
S pozdravem Dan.

Dan J. napsal:
Pavlík napsal:

Naprosto souhlasím, e-disk není moc dobré řešení, obvzlášť použiji li vozy v aktivitě a ta půl roku bude problém, kdeže ten vagón stáhnout. :-)
S pozdravem Dan.
Pěkný skin, bude se hodit
Scotty, to místo můžu poskytnout, kdyžtak mi napiš.

Od této chvíle můžete stahovat oba moje skiny z Jackových stránek. Kterému děkuji za umístění na stránky.

Honza.tomi napsal:
Scotty prosím tě, smaž ten můj ksicht a dej tam původní figurku strojvedoucího ju. Díky

Jasně změním, ale proč se tvoje textura jmenuje stejně jako ta původní? Já jsem vůbec netušil že je to tvoje textura.

Honza.tomi napsal:
Scotty prosím tě, smaž ten můj ksicht a dej tam původní figurku strojvedoucího ju. Díky
He heeeeeeee, škoda, alespoň by člověk nepotkával jen jednoho fíru v mašině. Chudák strojvedoucí v MSTS, musí jezdit s tolika mašinkama najednou. No vlastně, ještě je figurka v oranžovým, ta je Slovenská, možná snad ještě pár verzí je, ale to netvrdím přesně, ale i tak.:D:D:D:D
Dan

Ja som naskinoval jedného majstra ZSSK a druhého ZSCS a potom jedného majstra z Bratislavy. Konkrétne zo 771 001.

Dan J. napsal:
He heeeeeeee, škoda, alespoň by člověk nepotkával jen jednoho fíru v mašině. Chudák strojvedoucí v MSTS, musí jezdit s tolika mašinkama najednou. ...

Zdravím,
mi zase na stroji 163 046 jezdí manželka.Ale jak tvrdí,sama sobě se tam moc nelíbí. :D

David

Scotty napsal:

Jasně změním, ale proč se tvoje textura jmenuje stejně jako ta původní? Já jsem vůbec netušil že je to tvoje textura.

No nechtělo se mi měnit název, jen texturu jsem změnil. Mě osobně to nevadí, že mam zkoušky na tolik mašin a poznání na tolik tratí :D , ale spíš zda tam Ondra nebude chtít mít svou figurku..pokud ne, tak ji tam klidně nech

Parádní mašina. Krásně se hodí na 240-ku a 251-ku. Taky bych měl zabrat na té kabině pro reko754-ky. Díky za skin.

No, konečně nějaká Bohumínská Honda, mám radost, i když to často nedělám, tak chválím, mašinka se snad brzy bude hodně hodit. ;)

Back
Nahoře