Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pavlík napsal:JJ, hodí se. Skvělý skin. Ale nebylo by lepší, než dávat modely na edisk, domluvit se s někým na webovém prostoru?
Pěkný skin, bude se hoditDan J. napsal:Pavlík napsal:JJ, hodí se. Skvělý skin. Ale nebylo by lepší, než dávat modely na edisk, domluvit se s někým na webovém prostoru?
Naprosto souhlasím, e-disk není moc dobré řešení, obvzlášť použiji li vozy v aktivitě a ta půl roku bude problém, kdeže ten vagón stáhnout.
S pozdravem Dan.
Honza.tomi napsal:Scotty prosím tě, smaž ten můj ksicht a dej tam původní figurku strojvedoucího ju. Díky
He heeeeeeee, škoda, alespoň by člověk nepotkával jen jednoho fíru v mašině. Chudák strojvedoucí v MSTS, musí jezdit s tolika mašinkama najednou. No vlastně, ještě je figurka v oranžovým, ta je Slovenská, možná snad ještě pár verzí je, ale to netvrdím přesně, ale i tak.Honza.tomi napsal:Scotty prosím tě, smaž ten můj ksicht a dej tam původní figurku strojvedoucího ju. Díky
Dan J. napsal:He heeeeeeee, škoda, alespoň by člověk nepotkával jen jednoho fíru v mašině. Chudák strojvedoucí v MSTS, musí jezdit s tolika mašinkama najednou. ...
Scotty napsal:
Jasně změním, ale proč se tvoje textura jmenuje stejně jako ta původní? Já jsem vůbec netušil že je to tvoje textura.
Scotty napsal:Skin začal dusso a já ho dotáhl do konce.