Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Podařilo se někomu odehrát Jackovu aktivitu Pn 61981 odklon až do konce? Já jsem zůstal viset mezi Hrubou Vodou a Hrubou Vodou Smilovem. Postrk nějak nepomáhá.
Asi to bude verzí Bin. Já vím jen tolik, že do verze, kterou používám je jakákoli mašina ve vlaku aktivní, i když má dole sběrače. Ale od následující verze táhne jen lokomotiva hráče. Jestli jde výkon u více lokomotiv ve vlaku nějak zapnout, nevím. Netestoval jsem.
U těch starších verzí binu pomohlo postrk (loose consist po najetí) "nakopnout" vstupem na jeho stanoviště a pohnutím čehokoliv, třeba zařazením směru. Po návratu na vlakovou lokomotivu už postrk tlačil.
Včera vezli z Krnova do Olomouce 363.008, což mě inspirovalo k vytvoření nové mise. Mám akorát zásadní problém, dají se na jednokolejné trati vykřižovat trafficy? Konkrétní příklad:
- hráč přijede do stanice na 2. kolej
- za hráčem přijede MOs na 3. kolej
- z opačného směru přijede spěšňák na 1. kolej a odjede
- po něm by měl odjet MOs, ale návěstidlo se mu už nepostaví
Dá se to nějak ošidit?
Dodatek, když to nejde editovat:
http://www.k-report.net/discus/nahledy/385005.jpg
Ošidit to půjde, ale muselo by se to vyzkoušet na konkrétní stanici. Pošli mi meilem přesnější popis a já na to zkusím kouknout. Možná to nebude plynulé a a neviditelné, ale zkusit se to může.
Ahoj, tak jsem si nahodil aktivitu Pn 61981 a zatím stojím v Hlubočky Mar. Ud. na stůj a když hodím venkovní pohled tak těsně za semafórem stojí 850 + 2x Bix a teš nevím zda záměrně na vyčkávacím bodě, či se tam kousla?
Dan
Děkuji Vám za dvoudílnou aktivitu. Je velice hezká a ze života. Touto aktivitou jste se přiřadil k několika málo tvůrcům, kteří aktivity s nákladními vlaky dělají. A těchto lidí si vážím, ať už je to "Tommy66", nebo "Tomachek","Alcapone", "OndraH", "Poison" a někteří další. Dnes jsem přiřadil ke svým oblíbencům i Vás. Ještě jednou Vám děkuji, přeji mnoho úspěchů a těším se na Vše nové dílo.
Tak právě zkouším Jackovu aktivitu MOs 3556/3555 Opava východ - Bruntál - Opava východ. Naprosto bez problémů jsem dojel do Bruntálu (no, bez problémů... té 810 se do stoupání moc nechtělo, ale nakonec vyjela ), podle pokynů objel soupravu, vyčkal odjezdu a vyrazil zpátky ku Opavě.
A v Miloticích se vyskytl problém. Kvůli Op na přejezdu vjíždím s menším zpožděním. Na vjezdu "40 a výstraha", ze stavědla praporek. Při prvním vjezdu rychlost do výhybek 35 km/h (rychlost nepřekračuju a před jízdou nepiju) a najednou třísk a koukal jsem se na soupravu hezky zvrchu. Si říkám, nějaký rozmar na výhybce, zkusíme znovu. Před výhybkami rychlost 7km/h (schválně jsem brzdil na hodně nízkou rychlost), velmi pomalý průjezd a postup úplně stejný jak předtím, zadní vůz poslední osou do rovna a konec mise.
Nastavení MSTS dle desatera a vykolejení mám vyplé. Nevím, zda-li je chyba u mne, v trati či v misi, ono u MSTS člověk nikdy neví. A proto se ptám: mám si načíst uloženou pozici v Bruntálu a pokusit se do Milotic dojet včas, nebo je chyba někde úplně jinde? S tímto jevem jsem se doposud setkal pouze při překročení povolené rychlosti... Ještě přikládám screen.
Ahoj, pokud máš vyplé vykolejení, tak jsou tři možnosti.
a) chyba v ladění spřáhel, míň pravděpodobné, to by se ti souprava asi jen trhla.
b) chyba v trati s výhybkou, něco podobného jsem zažil v prvopočátcích 321 s trati Zvolen - NZ.
c) možná se málím a zakopaný pes bude jinde, teď budu testovat jednu chystanou aktivitu a ta jde přes Milotice, tak uvidím jak se to bude chovat.
Vojtik,
přesně jak psal pepah, přijel si pozdě, ale hádám tak o dobrých 5 minut. Asi budu muset do misí přidávat "Tommyho" konktrolní body.
Zkus tedy z uložené pozice sjet znovu z Bruntálu a do Milotic přijet dle JŘ.
Ono jde o to, že servis1 a 4 jsou kolizní, pokud se objeví přímo pod soupravou, vyhodí ji. Servis 2 mi to v jiné misi taky udělal, i když by neměl