Tak jsem si řekl, že vyženu z výfuku virtuální 751 ty virtuální myši a projedu Pn 61981 odklon. Stáhl apk, rozbalil, postahoval chybějící vozidla, nic nenahrazoval. Bin mám stejný, jaký je doporučen k aktivitě.
Po pokynu jsem najel do osobního nádraží, připojil se k soupravě, udělal zkoušku brzdy a čekal. Po rozsvícení volnoznaku uvedl vlak v pohyb a jal se pokořit dlouhé stoupání k Bruntálu.
Problém nastal hned ve stanici Velká Bystřice. Na předvěsti výstraha, tak jsem sešel z výkonu a začal brzdit. Před vjezdovým návěstidlem stanice Velká Bystřice jsem zastavil v 12:44:25 a čekal, co se bude dít. V 13:00 jsem čekání vzdal a aktivitu opustil.
Otázkou je, kde je chyba. Mohl byste se na tuto aktivitu podívat, ve chvilce volného času? Slibovala velice zajímavou jízdu, ty 751 bych po trati s uhlákem velice rád protáhl.
Další problém se vyskytl v aktivitě MOs 23579, kde v Bruntále odmítl vjet do stanice vlak od Milotic. Pomohlo až cuknutí mým motorákem dozadu, kdy si protijedoucí vlak popojel k výhybce, kde opět zastavil a po chvilce čekání konečně vjel až do stanice (asi přemýšlel, kam chce jet

). Paradoxem bylo, že mi celou dobu svítilo na návěstidle "40 a volno".
A abych jen nehanil a nevypisoval chyby, tak musím pochválit aktivity s Mn vlaky. To šibování je perfektně promyšlené, hlášky sedí a je radost si tak jezdit. Člověk se vůbec nenudí