Aktivity Jacek

Protože je okurková sezóna, mám konečně čas projet si nějaké mise. S každou aktualizací trati se někde rozhodí křižování, některé mise jsem tak opravil, jiné úplně předělal. Konečně jsem taky po letech dokončil druhý díl odklonového Pn, všechno je na stránkách.

Prosím o pomoc.

Stáhnula jsem si aktivitu Pn60980 a Pn61981 (u obou stejné). Přes Trainstore aktivita vyhodí několik chyb, ale spustí se.

Aktivita se standartní načte = s lokomotivou mohu jezdit po stanici, ale když přepnu kameru na venkovní pohled (klávesa 2 a 3), tak msts okamžitě spadne bez jakékoliv hlášky. Je možné zapnout nějaký log, abych poznala kde je problém?

Trať – 310 (aktualizace 3.1)

Kód:
Varování - číslo položky: 1
Definice lokomotivy ve vlaku se liší od specifikace Eng parametru v souboru lokomotivy
(Měly by být identické)
Toto způsobí, že se vlak neobjeví v seznamu v MSTS módu Prozkoumat
Vlak: "Soubor: 'J_Pn60980_3511.con'
stroj "Soubor: 'CD_843\CD_843003.ENG'

Varování - číslo položky: 2
Definice lokomotivy ve vlaku se liší od specifikace Eng parametru v souboru lokomotivy
(Měly by být identické)
Vlak: "Soubor: 'J_Pn60980_3559.con'
stroj "Soubor: 'CD_810\CD_810.399RV_EP.ENG'

Varování - číslo položky: 3
Následující vlak může způsobit problémy bude-li v MSTS vybrán, protože vedoucí lokomotiva nemá soubor kabiny (cabview).
Název lokomotivy:: CD Servis1 (** Chybí pohled do kabiny (cabview)! **)
Složka: 'TRAINS\CONSISTS'
Soubor: 'J_Pn60980_61981.con'
Popis: ''

Varování - číslo položky: 4
(Měly by být identické)
Vlak: "Soubor: 'J_Pn60980_826.con'

Varování - číslo položky: 5
(Měly by být identické)
Vlak: "Soubor: 'J_Pn60980_827.con'
stroj "Soubor: 'CD_843\CD_843020.ENG'

Varování - číslo položky: 6
(Měly by být identické)
Vlak: "Soubor: 'J_Pn60980_LD843.con'

Dobrý den,poradí mi někdo.V aktivitě Pn 61981 jsem přijel do Valšova asi v 14.30 a dál na Krnov jsem se neposunul ani po hodině čekání.Jak se pokračuje dál na Krnov.Děkuji předem za radu.Jirka

Jel si přesně podle hlášek? Máš správnou verzi tratě? Ještě mě napadá, když zastavíš moc blízko klacku, tak taky občas bejvá problém.
Podotýkam ale, že jsem aktivitu nehrál, třeba ale můj příspěvek pomůže, tak proč to nezkusit :rolleyes:.

EDIT: Aktivita je pro verzi 3.1, nemáš vyšší?

Stáhl jsem opravenou verzi aktivity z července 2014.Trať mám aktualizovanou na verzi 4.Jedině,žeby byl problém v BINu,ale mám 1.8.Díky za odpověď.

To je právě ten problém, aktivita je pro verzi tratě 3.1;). Stačí pořádně číst v popisu aktivity, v Jackově případě i pod seznamem aktivit.

Problém je spíš v tom, že MSTS si pustím tak dvakrát za rok, chtělo by to po každé aktualizaci tratě všechny mise projet a upravit odchylky v časech. Tento problém jsem opravoval, tady je čerstvý soubor:
http://www.msts.jacek-modely.cz/310/Mise/J_Pn61981.apk

Pobyt ve Valšově je dlouhý, odjezd je po příjezdu 810 okolo 14:50, doporučuji moje mise jezdit s parametrem pro zrychlení času a tím si pobyty zkracovat :)

Díky za odkaz.Asi to bude blbá otázka,ale jak se nastavuje ten parametr pro zrychlení času,pro příště.Nejsem velký "pařič" aktivit,tak mi to promiňte,učím se.Jezdil jsem víc volné jízdy,teď zkouším aktivity.

Používám kombinovaný parametr pro vyšší paměť i zrychlení:
"C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\train.exe" -mem:512 /timeacceleration

Ovládání - zrychlení Ctrl+T, zpomalení Ctrl+Shift+T

Ahoj.
U zrychlení času POZOR. Pokud chceš aktivitu uložit, vždy zpomal čas na normal. Jinak se MSTS nemusí po načtení aktivity chovat korektně a u jednokolejných tratí to platí dvojnásob.

Chci Ti poděkovat za aktivitu J_1nsl69290, asi poslední, kterou jsi udělal i pro MSTS. Aktivitu jsi vydal už dříve, ale já ji teď objevil a perfektně jsem si oddechl při jejím provozu :). Je to perfektní aktivita podpořená Tvou prací.

Back
Nahoře