Problém s kabínou

augustus

Cestující
Nazdar,
stala sa mi zvláštna vec. Mám nainštalovaný bin a pri väčšine mašín nevidieť pult. Ako keby mám stále prepnuté cez Shift+1. Aj eng som pozeral a tam sa zdá smerovanie kabíny v poriadku. Neviete poradiť čo s tým? Pozeral som aj FAQ a tam som nič podobné nenašiel

Toto na 99% nesouvisí s Binem. Pravděpodobně Ti chybí nebo máš špatně směrované ace soubory (obrázky) pohledu. Musíš mít nejen správné směrování kabiny v eng souboru, ale i ve vlastním cvf souboru kabiny musíš mít správně cesty k souborům.
Příklad: pokud je kabina pro loko 141 ve složce common.cab/cab 141 musíš mít u každého ace souboru celou cestu, tj. např. ( "../../common.cab/cab141/140right.ace" ).
Výjimku v tomto případě tvoří umístění kabiny přímo ve složce vozidla v podsložce Cabview, tam stačí uvádět pouze samotný název souboru (to je totiž základní umístění MSTS).

Nočná kabína

V niektorých aktivitách v nočnej kabíne nie je vidieť budíky ani prístroje. Kontrolky svietia, sú vidieť. Poradte čo s tým?

RE: Nočná kabína

Pawlik napsal:
Pes by mohl být zakopán v kombinaci kláves ctrl+L.

Je to ono. Ďakujem, skúšal som rôzne kombinácie kláves so SHIFT ak CTRL, ale túto som asi preskočil a je to na všetkých simulátoroch stejné.

Zdravím,
rád bych požádal o pomoc protože už si opravdu nevím rady. U modelů od Hekla se mi nechce načíst kabina, MSTS buď spadne úplně nebo u některých modelů vidím jen kolej před sebou a pár obrysů pultu. U žádných jiných modelů s tímto problémy nemám. Nemá někdo podobné zkušenosti nebo nevěděl by prosím někdo co s tím? Případně bych dodal i screen tohoto problému.
Děkuji.

Nečítaš readme. Ak budeš poriadne čítať autorove sväté písmo (readme) tak ti to pôjde.

Dobry vecer. Mam trosku problem s kabinou na hugovi. Povodne som pouzival 006.cvf avsak ked som v engu zmenil na 004.cvf tak sa mi kabina ukazuje dvojito, teda za prednymi oknami sa mi ukazuje dalsia kabina. Neviete co s tym? Dakujem

Autor tam jasne napísal, že nenesie zodpovednosť za škody spôsobené zásahom do vecí......Vyskúšaj a uvidíš. Ak to pobabreš tak si to stiahni ešte raz a už do toho nerýp.

Zdravím,mám problém při spuštění aktivity s dieslovou lokomotivou na trati Alföld 6,vše se načte ale nespustí se.Zkouším různé lokomotivy,ale ani s jednou se nenačte.S elektrikou problém není,ty šlapou,ale s tím už si nevím rady. OS mám Vistu.

Dobrý den mám problém s kabinou na řadu 560 po nainstalování kabiny a přesměrování v eng souboru vytvořím jednoduchou aktivitu spustím hru načtu aktivitu objevím se v kabině. normálně zvednu smeták ,dofoukám ,odbrzdím a jakmile zmáčknu klávesu D nebo A (výkon) tak pád celého MSTS.
Mám v ve složce Trainset cd_560 celkem 6 engu loko a jenom jediny eng funguje normálně ostatních 5 padá. Směřování všech eng souborů je na stejnou kabinu.
Toto dělá jenom u téhle kabiny ostatní kabiny jiných loko fungují normálně.
Je mi jasné že problém bude někde u mě ale poradil by někdo kde,předem díky za odpověd, forum jsem prošel ale nic jsem nenašel:)
Pěkný den M.S.

Zdravim,potřeboval bych poradit.
Při jízdě v msts po zmáčknutí panelu F5 ,se mi u lokomotivy cd 714 znázorňuje rychlost jízdy v mílích za hodinu.Chtěl jsem to změnit na kilometry za hodinu v cab editoru, avšak po načtení jakéhokoliv .cvf souboru v cab editoru celý simulátor spadne.
Potřebuji tedy poradit jak tedy
1)změnit ty míle na hodinu? dělá se to opravdu pomocí cab editoru? nebo to je někde v .engu?
2)jaké můžou být příciny pro pád cab editoru po načtení jakéhokoliv .cvf souboru?
Předem díky za každou radu.

Jestli se nepletu, cab editor už po binu nefunguje. Všechny úpravy je potřeba dělat přímo v cvf.

Back
Nahoře