Problém s kabínou

Yura napsal:
To Martens: Vážím si Tvé ochoty, ale problém už jsem vyřešil. Bylo to špatně nastavenými hodnotami Position a Direction v _rv.cvf.

Tohle fórum je pro mě velkej otazník.
Ptát se věcně, zkoušet - nezahlcovat zbytečnými příspěvky ... jakou hodnotu má tedy rada "je zakázáno se do něčeho vrtat" nebo "jsou tací, kteří mají hned problém ..."? Prosím vás, já už to nechci dál rozebírat, ale přijdu si tady jak v mateřské školce a na srazu MENSA zároveň.

Když se chci něco naučit, tak u toho zákonitě nějaké chyby nadělám. Ale fakt si u toho nepotřebuju číst, jak jsem si něco zbrkle zavinil. Ano zavinil a tak se ptám na radu zkušenějších, ne na jejich názor, mezi jaké lidi patřím. Klidně si mě ukamenujte, ale já jsem zastáncem hesla "Neexistuje hloupá otázka, nýbrž pouze hloupá odpověď."

A teď už končím, není v mém zájmu nikoho otravovat, natož vytvářet tsunami ...

Jo jo...pokud jsme tady jak v mateřské školce, tak v tom případě ty to píšeš z jeslíí :D

Doufám, že už to tady někde neproběhlo, ale u kabiny 162 (konkrétně 162.035 HK) mi v nočním pohledu zůstává "viset" denní pakeťák k ovládání sběračů a rafička rychloměru. Zkrátka se nezatmaví. Není to nic zásadního, ale přecejen, co by se s tím dalo udělat? Připomínám, že tato kabina na jiných 162 byla v noci v pořádku, zase ale měla jiné mouchy, takže jsem i 162 jezdil s kabinou 36x. Tady fungují budíky, tah, ale zase září do tmy pakeťák. Má to vůbec smysl řešit?:D Díky za poznatky

Zdravím.
Rád bych poprosil o radu. Po přeinstalování windows jsem začal mít problém téměř se všema kabinama. U ukazatele času a rychlosti mi to ukazuje velké číslice, viz. odkaz http://jpeg.cz/images/2014/01/02/45bzI.jpg
Neví někdo čím to může být způsobeno?

Otevři soubor GUI/gui_fnts.dat v poznámkovém bloku a první odstavec musí být všude "0" v položce tuším 13 bývá "1" tak to přepiš na nula a ulož.

Mám problém s pohledem z kabiny u řidičáku 943.002, model VrbaM a nevím už co s tím. Při načtení soupravy z oken stanoviště zírám kamsi na panel jističů a nejde s tím absolutně nic dělat a světla řidičáku nereagují na přepínač - rozsvěcí se světla motoru na krajním stanovišti. Přechod do motoru a přepínání mezi jaho kabinama funkční, z řidičáku lze ovládat jízdu, ale není prostě skrz tu falešnou strojovnu vidět ven.
Vzhledem k tomu, že modely neměly zapsané soundy ani kabiny, doplnil jsem cestu ke kabinám a zvukům, koncovky jsem nechal jaké byly předepsané, kabinu v celém tomto balíku Kvater používám cab843015, je tam i verze _rv, s koncovkou kabiny v engu pro 943002 jsem nehýbal a kabina 843015 má také _rv verzi.
Tak nějak jsem také nepochopil, z jakého důvodu je tam 943002 a 943002rv, když řidičák má jenom jedno stanoviště. Předem díky za rady.

Zdravím, nevěděl by prosím někdo co s tímhle problémem ? První stanoviště funguje normálně, ale jakmile přejdu na druhé, tak to vypadá takto..cab754.jpg

Zdravím, nevěděl by prosím někdo co s tímhle problémem ? První stanoviště funguje normálně, ale jakmile přejdu na druhé, tak to vypadá takto..
Špatně definované souřadnice _rv cabviewu. Musíš je přepsat na správné v patřičném cvf souboru.

Back
Nahoře