Train Simulator

Mám takový dojem že se dokonce nechá cely poškozený adresář přejmenovat a přesunout jinam, a hra se automaticky stáhne a nainstaluje znova včetně všech zakoupených addonů.

Ahoj,taky sem s tim měl problém,když se měl uvézt do chodu 2013.Vyřešil jsem to znovu nainstalováním "SteamInstall.msi",dobu to stahovalo a od té doby je to OK..

Zdravím tak zakúpil som si hru Railworks 4 (Train Simulator 2013) a chcem sa spýtať ako sa prosím Vás vkladaju do nej mašiny, vozne, trate? A podporuje 2013stka trainset z 2012 ( Heklové rušňe a vagony a pod.) VĎAKA!

Te jen update, všem to upgradovalo na 2013. Jinak spustit RW a je tam záložka na instalaci mašin. Tohle tu určitě najdeš, když budeš chtít, ale evidentně nechceš, když se ptáš.

Dovol aby som ťa opravil, pýtam sa preto, pretože to asi neviem. Pretože inak sa to robilo v RW3 a inak v RW4 ... nič v zlom

alcapone napsal:
Te jen update, všem to upgradovalo na 2013. Jinak spustit RW a je tam záložka na instalaci mašin. Tohle tu určitě najdeš, když budeš chtít, ale evidentně nechceš, když se ptáš.
Já to také nevěděl a než abych půl dne experimentoval, tak jsem se zde také ptal. Od toho je přece fórum, aby se uživatelé ptali, pokud si neví rady.
Někde to tady v historii je. Ale když už někdo tady na tohle reaguje, tak má rovnou napsat ve kterém adresáři ten soubor se nachází, aby si člověk to okno, na které byl dříve zvyklý spustil. Právě po spuštění aktualizovaného RW tam ty záložky už nejsou. Respektive jsem je nikde v nabídce nenašel.

V prípade 64 bytového systému : "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\railworks\Utilities.exe"
V prípade 32 bytového systému : "C:\Program Files\Steam\steamapps\common\railworks\Utilities.exe"

Daj si potom s toho exe urobiť odkaz buď na ploche, alebo si ho pripni na ponuku start. Alebo ako ikonu pre rýchle spustenie dole na panel úloh.

Já se na svůj účet ve Steamu dostanu bez potíží, ale když dám spustit TS2013, vyskočí varovné okno že Windows nemůže v adresáři ../railworks najít RailWorsk.exe plus jízlivá poznámka Steamu, že hra je momentálně nedostupná a ať to zkusím jindy. RailWors.exe ve své složce skutečně není. Může se stát cokoliv, ale nepamatuji se, že bych s RW a jeho složkou cokoliv dělal.
Nemám tušení, jak z účtu spustit nějakou opravu. Nevidím tu žádnou volbu.

Tonik napsal:
Ahoj,taky sem s tim měl problém,když se měl uvézt do chodu 2013.Vyřešil jsem to znovu nainstalováním "SteamInstall.msi",dobu to stahovalo a od té doby je to OK..

Josef: Steam/Knihovna her/Train Simulator 2013. Klikneš pravým tlačítkem myši, zvolíš Vlastnosti/Místní soubory/Ověřit integritu mezipaměti hry.

Pravé tlačítko ... tak to je to správné virtuální nakopnutí. Opraveno a vřelý dík.
Michal napsal:
Josef: Steam/Knihovna her/Train Simulator 2013. Klikneš pravým tlačítkem myši, zvolíš Vlastnosti/Místní soubory/Ověřit integritu mezipaměti hry.

dem: vďaka inštaluje sa každá jedna vec či už rušne a podobne pomocou tejto utility?

Zdravím mám ešte jednu otázku, prosím vas kde je alebo ako sa dostanem k tvorbe trati? Iba čistá zelená placka nič viac vďaka

Mohli byste mi prosím vysvětlil rozdíly mezi Rail simulator, Railworks, TS 2013 apod.? To je všechno jedna hra s podobnými názvy nebo každá hra zvlášť?

754 067 napsal:
Mohli byste mi prosím vysvětlil rozdíly mezi Rail simulator, Railworks, TS 2013 apod.? To je všechno jedna hra s podobnými názvy nebo každá hra zvlášť?

Ahoj, Railworks je novější verze Rail Simulatoru a TS 2013 je nejnovější verze Train Simulatoru.

Podle internetu by to tak mělo být, snad jsem to z něho pochopil správně :) a snad jsem ti pomohl :)

Lukáš

Back
Nahoře