Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já to také nevěděl a než abych půl dne experimentoval, tak jsem se zde také ptal. Od toho je přece fórum, aby se uživatelé ptali, pokud si neví rady.alcapone napsal:Te jen update, všem to upgradovalo na 2013. Jinak spustit RW a je tam záložka na instalaci mašin. Tohle tu určitě najdeš, když budeš chtít, ale evidentně nechceš, když se ptáš.
Tonik napsal:Ahoj,taky sem s tim měl problém,když se měl uvézt do chodu 2013.Vyřešil jsem to znovu nainstalováním "SteamInstall.msi",dobu to stahovalo a od té doby je to OK..
Michal napsal:Josef: Steam/Knihovna her/Train Simulator 2013. Klikneš pravým tlačítkem myši, zvolíš Vlastnosti/Místní soubory/Ověřit integritu mezipaměti hry.
A co by si chtěl víceDelay napsal:Zdravím mám ešte jednu otázku, prosím vas kde je alebo ako sa dostanem k tvorbe trati? Iba čistá zelená placka nič viac vďaka
754 067 napsal:Mohli byste mi prosím vysvětlil rozdíly mezi Rail simulator, Railworks, TS 2013 apod.? To je všechno jedna hra s podobnými názvy nebo každá hra zvlášť?