Train Simulator

No vorzia trate aktuálna najnovšia čo vydal Roman tú aktualizáciu, a biele privitanie myslím tak že spustím trať po načítaní iba biela obrazovka. Je vidno maximálne to "jednoduche ovládanie" tú lištu čo je dole na obrazovke.

Tam su dve verzie, default a s Addonom MA. Takze to treba napisat. Biele "prostredie" sa z 98% objavi, ked nema uzivatel naistalovanu dennu dobu, vsetko je v readme aj s linkami. Ale to je ako vestenie z ruky, ked stale nic neviem, tazko radit.

Prosím Tě , v readme máš odkazy na stránky, kde je ke stažení vše potřebné. Pokud budu dávat link na každý stromek v trati, nebudu dělat nic jiného a žádnou trať nepostavím. Stáhni vše dostupné na daných odkazech a uvidíš . Pokud se jednalo o specifická model, dal jsem přímý link. Jako třeba ty sloupy vedení vysokého napětí....

Tak bielotu fakt zapríčinilo nenainštalovanie dennej doby. No mám další problém a to vôbec sa mi nezobrazujú rušne, pritom mám stiahnutý celý pak ktorý je uvedený v readme. obrazok tu

A jsme tam, kde jsme byli ... Přečíst si pořádně readme a najednou to půjde. Chlape, nedáváme to tam jen pro buzeraci

Naposled editoval moderátor:
Ano to som sťahoval ešte ked Roman vydal prvú verziu trate kabinu zvuky aj pack mašín mám mám aj tie mašiny čo boli zvlášť ( nie v packu) mam už všetko. Každopádne sa na mňa vyrútila dalšia chyba alebo možno to nieje chyba ale obrázok tu.

Pod odkliknutí ano nie reakcia simulatora je rovnaka a to padne do win.

A nevadí ti, že každým tvým příspěvkem jen dokazuješ, že jsi žádné readme nečetl? Tam je vše toto popsané...

UPOZORNĚNÍ
Před instalací je potřeba odstranit všechny předchozí verze modelů, kabiny a zvuků. Původní složka Assets/Hekl/Addon/RailVehicles musí být prázdná. V nové verzi je
změněná adresářová struktura na Assets/Hekl/RailVehicles. Všechny scénáře (QuickDrive, standart i volné jízdy) vytvořené s původní verzí budou po instalaci nové verze
nefunkční!
To je opat cast readme a kedze pises, ze mas obe verzie, mas tam skutocne bordel a zrejme to je pricina padania RW. To sa naozaj tazko pomaha. Dobru noc.

Ako chalani fakt dík moc za pomoc. Readme fakt citam . ale dneska uz stacilo a som uz unaveny pozrem sa nato zajtra. dobrú noc prajem a este raz dik

Oznamujem že už všetko funguje ako má, je to neuveriteľné nádherne všetko urobené to počasie úplne super. Príde búrka odíde búrka. Jedine čo by možno chcelo zlepšiť je hlasitejšie počutie jazdy po koľajniciach alebo skôr výmenách. Inak skladám klobúk dole.

A mám ešte otázku, keď už sú náveštidla ktoré vedia kódovať vedia to už aj mašiny prečítať žeby sa dalo ísť 160 km/h ? :) Dik

V ostré verzi lokomotivního skriptu to bude. Zatím je to ve stádiu veřejného betatestu. V jednom režimu těch 160 můžeš už teď. ;)

Michal dík moc za objasnenie! :) a ešte jedna otázka kde nájdem prosím fotografie ktoré si urobím počas hrania?

Tak ja som asi ozaj primitív :) keby niekto hľadal fotky z RW fotene foťákom na lište nájde ich v obrázkoch :)

Máš pravdu. Důkaz leží na předchozí stránce. Ale i tak díky za sebekritiku, to se hned tak nevidí........;);););););););)

Back
Nahoře