Train Simulator

Já jsem to pochopil. Esa nejsou na pořadu dne. Ostatně Hekl sám poodhalil plány do budoucna na RW fóru: "Do buducna sa bude postupne pracovat na persingoch a este jednom projekte, ktory bude skor prekvapenie, kedze sa jedna o spolupracu inym modelarom. Neckajte teda, ze 16x pojde nejak rychlo vonku, nasjkor pocitam koniec roka. Medzitym mozte ocakavat vozne Bdteer a nejake dalsie nakladne vozne. cca koncom prazdnin."

Rail Simulátor 2014

Zdravím, chcem sa spýtať vyšla nová verzia RW 2014.Máte niekto skúsenosti s touto verziou? Poprípade funkčnosť tratí a Heklových modelov. ďakujem

RE: Rail Simulátor 2014

Delay napsal:
Zdravím, chcem sa spýtať vyšla nová verzia RW 2014.Máte niekto skúsenosti s touto verziou? Poprípade funkčnosť tratí a Heklových modelov. ďakujem

Mám a zatím 151 jsou v pohodě. 350 sem taky zkoušel, ale tam se mi nedaří nastavit MIREL. Nevím, jestli dělám v tomto případě vše jak má být, ale 151 rozjedu v pohodě. Testovací trať od Romana také funguje zatím bez problémů.

RE: Rail Simulátor 2014

350 fungujou bez problémů.
V TS2014 udělali nějaký zásah do chování cestujících, takže momentálně budou chodit po pás v peronech. Jinak ale problém s tratí není.

Co je horší, že nefunguje korektně nový Blueprint editor. Z toho důvodu naše tvorba v tomto okamžiku stojí.

Zdravím, chcem sa spýtať kde je na stiahnutie Romanova trať do RW? Tú trať čo stiahnem na modely-msts tak mi vyskakuje chybova hláška. (Vid obrázok) Všeobecne z ostatným problémi nemám. Utilities spúšťan na W7 x64 ako správca a aj tak si neviem dať rady prečo mi trať nechce nahrať. Podľa info čo som sa dočítal na modely-msts fore je trať v3.0 a netreba nič aktualizovať pretože by malaobsahovať komplete celú mapu. Ďakujem za tipy a rady.

Možná nějaké nové překvapení TS2014. V TS2013 s balíčkem nebyl problém. Tahle hláška evidentně nemá nic společného přímo s tratí, ale s Package Managerem.

Už som to vyriešil jednalo sa o dlhú cestu kde sa mi nachádzala RW4 kedže som to sťahoval na skúšku. Trať všetko ide :)

Dnes do 19:00 probíhá opět bleskový výprodej TS2014 dokonce v té bohatší Steam edici. Sleva je 82%, tedy zaplatíte pouze 7,55€. A to se vyplatí. :D

Zdravím,
pocítil jsem potřebu aktualizovat si TS2013 na verzi 2014, ale stále se mi při pokusu spustit TS 2013 či přímo STEAM zobrazuje níže uvedené hlášení. Existuje nějaké řešení tohoto zádrhelu ?

Předem děkuji za případnou radu.

d0f6af8dce27d5facc5bce94065762b1.jpg

David

Naposled editoval moderátor:
Zkoušel jsi správnost přihlašovacích údajů? Případně se přihlásit z webového rozhraní?

Back
Nahoře