Train Simulator

Steam je dneska hodně líný. Asi je přetížený, jak se všichni rozhodli utrácet. :D Tahle chyba mi taky párkrát vyskočila. Stačilo se zkusit přihlásit o chvilku později.

Edie napsal:
Zkoušel jsi správnost přihlašovacích údajů? Případně se přihlásit z webového rozhraní?

Zdravím,
přihlášení přes web je v pořádku (přihlašovací údaje tak tedy správné), ale přes TS 2013 či Steam to stále možné není. Zkoušeno i předevčírem a dnes celé pozdní odpoledne.

Ta aktualizace TS 2013 na TS 2014 přes web je tedy možná také ?

David

Dnes začaly vánoční výprodeje na Steamu. Základní sleva je 40%, ale opět lze předpokládat, že se TS2014 objeví v nějaké 24-hodinové výrazné slevě. Takže stačí číhat...

Tady : http://modely-msts.cz/traterw.html můžete v případě zájmu stahovat další verzi Testovací tratě - verzi 4. Pokud se vám náhodou nezobrazí stránka správně s Testovací tratí verze 4, dejte aktualizovat F5.

Důrazně doporučuji odstranit komplet předchozí verzi a udělat čistou instalaci jak tratě, tak i AssetsPacku !!!

1c9929fde5ca25fd1829cb17f9086a4a.jpg

Příjemnou zábavu a jezděte střízliví :D

Roman ďakujem pekne :) očákaval som to na Vianoce ale jak sa povie prekvapenie si urobil skoro na nový rok tak a teraz porekadlo: "Jak na nový rok tak po celý rok" :D Tak šťastný Nový rok prajem!

Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli ty závali těch dvou nových tunelů trápí jen mě a nebo ještě někoho. A jestli se to dá nějak opravit. Děkuji

kucimsts napsal:
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli ty závali těch dvou nových tunelů trápí jen mě a nebo ještě někoho. A jestli se to dá nějak opravit. Děkuji

Chce to nějaký screen aby Jsme věděli o co přesně jde ;)

Zatím si nikdo nestěžoval. Až budu mít chvilku, prověřím, zda jsem nepoužil Decal (filtruje texturu terénu) z nějakého komerčního addonu. Ale zatím jsem používal default...

Tak opravdu je ten Decal z addonu Hamburg- Hannover . Tím pádem je jasné, že Jsi nesplnil podmínky pro správnou funkci trati popsanou v readme a ta je instalace TS 2014 který tento addon obsahuje ;-). Nestačí tedy mít pouze aktualizovanou verzi hry, protože jsou použity i 3D stromy z tohoto addonu. Pokud bude nějaké update a nezapomenu na to, přesměruju to na default.

Aha, tak tenhle detail sem opravdu přehlédl. Jelikož tenhle addon mi chybí. Je možnost že bych si to mohl opravit nějak sám?

kucimsts napsal:
Aha, tak tenhle detail sem opravdu přehlédl. Jelikož tenhle addon mi chybí. Je možnost že bych si to mohl opravit nějak sám?

Jde to, určitě. Možnosti jsou dvě a záleží, jak Jsi pokročilý uživatel. Jedna je přímé nahrazení decalu v editoru trati a druhá editací bin souboru pomocí RW_tools.

No takže to spíš vypadá na to že si buď pořídím ten addon a nebo počkám na nějakou aktualizaci. Jelikož zase tak zkušený uživatel nejsem. I když podle nějakýho návodu bych to v editoru zvládl, ale editova soubor bin už asi ne :)

Zdravím hoši,
doufám, že i s tématem o TS 2014 jsem ve správném vlákně. Nemát totiž moc přehled, jak se původní RW zase jmenuje.:rolleyes:

Před půlrokem se investoval nemalý peníz do poskládání výkonnější krabice především kvůli tehdejšího TS 2013 ( CPU i5 3,5 GHz, grafika ATI Saphire 7750 a podle všeho i zcela přebytečných 16 GB RAM :oops: ), ale průšvih nastal v okamžiku, kdy se nainstalovaly Win7 64 bit - ani po několka desítkách pokusů nemožnost nainstalovat Steam a tím i TS 2013, respektive TS 2014. Nedávno jsem se tedy vrátil k Win XP (jako lamoidnímu uživateli je mi zatím zcela jedno, že již prý není podporován svým stvořitelem) čímž sice degradovala především asi ta velikost RAM-ky, ale bylo důležité, že bylo možné nainstalovat Steam a poté i TS 2014. Aby ale nebylo vše ideální, objevil se zádrhel v podobě průhledných budíků u některých kabin ( viz. obrázek níže). V čem by tedy mohl být problém ? U starší GK ATI X700 se toto neobjevovalo. Nastavení grafiky ve hře mám na velmi vysoké detaily, ale s vypnutým TSX modem. Když byl aktivní, povrch země byl bez textur (bílý).

a8d3522a838dc64205f8d5117674f172.jpg

Předem děkuji za případné rady či doporučení.

David

Naposled editoval moderátor:
S vypnutým TSX je to o ničem. Zase si ho zapni a v ovladači grafiky nastav vše na řízeno aplikací. Pak by to mělo běhat.

Zdravím, viete aj o nejakej električkovej trati do RW? :) niečo som vygúúglil ale veru nemčina je moj nie dobrý kamarát :) Ďakujem

Na trainsim.com je ke stažení slovenská TEEŽ, ale samozřejmě je to částečná fikce, vzhledem k použití defaultních objektů.

Back
Nahoře