robo stavitel 2010
Posunovač
Prave, že ani zo zalohy to nejde tam je skor nie chyba v trati ale v msts alebo vo windows dačo ten jak som dal najnovsiu verziu framevorku tak mi prestalo fungovat MSTS tak som preinstaloval msts podla desatora ani to nepomohlo preinstaloval som driver od grafiky ani to nepomohlo tak som dal obnovu ani to nepomohlo hodil som to zo zalohy ani to nepomohlo a zalohu mam na USB hardisku čize mimo tak som preinstaloval Windows tak začalo robit uplne hovadiny nechce ani nabehnut len cez instalacku Win Xp po vyhodeny bluescreenu a naslednom restarte a ešte aj vypina sa takze asi to uz je mimo temu msts budem volat do servisu a uvidime čo povedia. Ta zeby openrails s frameworkom tak dodrbal win 7 alebo respektive MSTS prišiel na to ze asi z notasom dačo v poriadku nebude ale zaujimave je to ze pri zakladných tratiach to slo v pohode akonahle moja tak uz to robilo debiliny a prave ze nikdy som s tym nemal dajake vazne problemy sem tam pad RE ale po nastartovani to fachčalo dobre. Celkom na zamyslenie to je.