Trať ZSR 191-193

Prave, že ani zo zalohy to nejde tam je skor nie chyba v trati ale v msts alebo vo windows dačo ten jak som dal najnovsiu verziu framevorku tak mi prestalo fungovat MSTS tak som preinstaloval msts podla desatora ani to nepomohlo preinstaloval som driver od grafiky ani to nepomohlo tak som dal obnovu ani to nepomohlo hodil som to zo zalohy ani to nepomohlo a zalohu mam na USB hardisku čize mimo tak som preinstaloval Windows tak začalo robit uplne hovadiny nechce ani nabehnut len cez instalacku Win Xp po vyhodeny bluescreenu a naslednom restarte a ešte aj vypina sa takze asi to uz je mimo temu msts budem volat do servisu a uvidime čo povedia. Ta zeby openrails s frameworkom tak dodrbal win 7 alebo respektive MSTS prišiel na to ze asi z notasom dačo v poriadku nebude ale zaujimave je to ze pri zakladných tratiach to slo v pohode akonahle moja tak uz to robilo debiliny a prave ze nikdy som s tym nemal dajake vazne problemy sem tam pad RE ale po nastartovani to fachčalo dobre. Celkom na zamyslenie to je.

Jedině vyzkoušet na jiném počítači. A pokud je vše KO, tak vyhrabat poslední zálohu a začít znovu. Co se dá z havarované verze trati zachránit je vytvarovaný terén a osazení statických objektů Koleje a silnice se pak musí osadit znovu. Když se mi stala podobná havárka a já přišel o dva dny práce, tak jsem to co nejrychleji osadil znovu, dokud jsem si pamatoval, jak jsem to měl vyřešené.

Ale určitě nějaká aktualizace systému mi nikdy MSTS nerozbila. Když je nějaký průšvih, používám obnovení systému, ale tady vím, že mi z mé trati udělá dvě rozdělené složky a je to pak nepoužitelné. Ale záloha bokem zůstává. Takže před obnovou systému trať nejprve zálohovat.

No dnes som do novo instalovaneho systému hodil zase msts preklopil som trat na moju spustil a zase po načitaní to hned padlo. Tak som dal bokom posledne rozpracované subory a nakopiroval som zalohu z externého disku a skusil som znovu a hla msts nepadlo fungovalo to tak som načital zase tie posledné rozpracované subory naspat do trate a zapol som a hla MSTS funguje tak som sa išiel kuknut na posledny usek čo som robil a to Slovenské nové Mesto - Streda nad Bodrogom tak nič neostalo porušené pekne načitalo objekty aj kolaje aj ešte posledný kotevný stozial ostal bez zmeny takze z toho vyplyva v trati chyba nebola ale je chyba niekde inde ešte skusim komplet format disku porušit particie a nainstalovat windows od znova snad to pojde čo je iste tak havaria sa trate nijako nedotkla iba len tak ze som za jeden den nič nepostavil. Fakt toto msts a počitače si robia nekedy čo chcu.

Zdravím mam problém stáhl sem si trať tady s fora protože mi nejde stranka ty tartě píšemi to webova stranka nenalezena ale mam jenom aktualizaci 1 protože pak se dala na ty stranky ale ja se tam nedostanu nemuže te mi poradit kde sezenu dalsí aktualizace díky

Mala ukýžka z novo pripravovaného úseku Slovenské Nové Mesto - Streda nad Bodrogom konečne po dlhom čase nový úsek trate.
Robo, keď ideš na slezinu, nezabudni vziať nejaké médium s Tvojou traťou ;) Rád si ju pozriem, ale na sťahovanie po kúskoch nemám čas a odrádza ma to ;) Zlenivel som ...

Ja planujem prist s počitačom aj s externým diskom takže problém nebude. A ta posledná aktualizacia obsahuje všetky predošle len textury dotahat a plus tu aktualizaciu.

Pokud autor by souhlasil, nahrál bych ji k sobě na web. Prostor mám nově neomezený, traffic také.

Dakujem pekne kolego to by som suhlasil. Bol by som rad keby bola trat konečne na normalnom servery. Po dokončení humenného chcem to nieajako začat ladit aby z pracovnej verzie sa stala verzia normalna.

Archiv kontrolou sice prošel, ale po stažení z webu (přes FTP i klasicky) se rozbalení nepovedlo. Na nápravě se pracuje, jen musím udělat nový archiv a znovu ho uploadnout na web.

Back
Nahoře