ČD 363 078-7

No, hodne stesti. Bude to na na starej, nebo na novej model? :lol:

Naposled editoval moderátor:
Jsem pak zvedavej na screeny :lol: Hodne stesti a pevne nervy.......Ja sam jiz vzdal skinovani toho modelu dva krat.

Hekl338 napsal:
Jsem pak zvedavej na screeny :lol: Hodne stesti a pevne nervy.......Ja sam jiz vzdal skinovani toho modelu dva krat.
Dík screeny dán asi večer nebo zejtra a to bude jenom bočnice.

Omlouvám se ale na novej model to nebude. Skin sem udělal na starým modelu protože u nového modelu sem se rozčiloval a vůbec mě to nešlo.
Tady je screen starýho modelu. [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://imageh.hostuju.cz/files/19mds7a4e4frujou3d5t.jpg
Na modelu budu ještě pracovat a usilovně aby byl co nejlepší. Na to že tohle je můj první skin tak si myslím že docela pěknej

Vitas napsal:
Dyť jsi psal že děláš 078. Ale todle je 076.

PS: Neni náhodou 078 olympiáda?

Cituji Otu

Zdravím. Když sem se koukal na ty pěkný kousky od ruzných skinařů tak sem se rozhodnul zkusit naskinovat stroj 363.076 kterou sem si na podzim nafotil v Praze ( dával sem i fotky jestli by tento stroj někdo nenaskinoval ). Možná někoho napadne proč to píšu, ale tím chci dát na jevo že sem se do něj pustil. První obrázky tohodle Plzeňského esa dám až zejtra protože sem teprve dneska na něm začal pracovat. Doufám že tím hle nerozpoutám hádku.

Oto, podívej se, jak máš ty stěrače.....máš stírátka na sklech, pak nic a pak zbytek ramínek na ose od motorku.

Jen dodám jak je to teď se 363 076? Dříve před rozdělením, byla v nákladní dopravě mezi Plzní a Berounem.

Vrbam napsal:
Jen dodám jak je to teď se 363 076? Dříve před rozdělením, byla v nákladní dopravě mezi Plzní a Berounem.
Jo to nevím ale nedávno jsem jí viděl v Praze na rychlíku do Českých Budějovic.

A jak je to tedy s 363-078?
Jestli chcete vědět o 363-076,poptám se v depu a dám vědět.

Šnek napsal:
A jak je to tedy s 363-078?
Jestli chcete vědět o 363-076,poptám se v depu a dám vědět.
Jestli myslíš s prací modelu tak na něm se nedělá protože se počká na Peking 2008 a za informace o 363.076 bych byl vděčnej :)

363-076 patří pod depo Plzeň,tudíž je osobní,a včera v noci se pohybovala kolem Tábora.

Zdravím stroj CD 363.076 je hotov. Hledám člověka který ho dá na web. Pokud nikoho nenajdu tak dám odkaz zde... :salut:

Back
Nahoře