RE: Prosba o pomoc-Nastaveni optimalizace MSTS-Tento Pocitac
Teho jsem se nejvice obavala,ze takhle smutne skonci XP,zastaraly,ale porad spolehlivy system,ukonceni podpory by mi nevadilo,ale musela bych prerusit pak spojeni s internetem,kuli hrozbam a win-XP mi spolehlive sel ze SP3 aj bez aktualizaci
Dneska jsem se dovedela,ze do nove pc sestavy se nehodi,uz XP bude brzdit hardwer a celu pc sestavu,takze myslim si,ze pc sestava intel i7 se nebude chovat jako intel i7,ale diky systemu XP se muze chovat s maximalnym vykonem jako jednojadrak AMD a vice to nebude schopen ohledem vykonu,uz utahnout na vyssi uroven,ma nekdo z vas nato jini nazor,nebo mi to muze potvrdit?Rada si vas kazdyho prectu...
Windows 7 ma vetsi rychlost v nove pc sestave nez XP aj jsem se potesila nad nazorem pana zbynka,ze 7 v pohode podporuje tuhle hru MSTS-BP,kdyz tak,uz Windows 7,ale ne v 32 bit verzi ta je prej slaba tak 64 bit verzimprej tam je tez rozdil nevim musela bych to nekde na netu prohledat.
Nelibi se mi akurat vzhled vista desingu a ikon a bohuzel nepodporuje program alcohol 120% a zvukove ovladace Creative Labs Sound Blaster Audigy 24 bit,pri instalaci techto aktivit mi to vyhazuje modru smrt,akurat testuji W-7 v 32 bit verzi a dost tezko se s ni seznamuji jak ji ovladat atd
Moto:Zajima me vas nazor,ktery mi pomaha dale se zdokonalit a neco se naucit od vas popripade poradit co a jak zase dale,vrele dik vsem uzivatelum co mi napisou....
Petre na teto pc sestave co mam dolu v popisu delam pravidelnu udrzbu pc jednou za tejden cez program Ccleaner,Tune-UP 2010 a samozrejme defragmentace,pak uplnu kontrolu antiviru a superantispyware,zbytecnosti nemam a hdd ma hodne dost volneho mista
Pri hre MSTS-BP,zapinam program Tune-up 2010 turborezim a Game booster,ktery vypina zbytecne aplikace a programy jako antivirak atd a odpojim se od netu
Presto i tak musim v nastaveni pana zbynka snizit graficke detaily z maximu,alespon na stredni uroven,tehdy mi hra bezi a sem tam neco sekne nebo zalaguje,jedine co nechavam jsou plne graficke detaili vlaku,nerada vidim rozmazany vlak a samozrejme dodrzet 10 bozich prikazani,nastaveni parametru pamete,urcite si vsimni,ze hra seka,kdyz jedu do nejakyho mesta proste nacteni pamete
Ted me neco napadlo,ale na tohle asi pan zbynek bude vedet odpovedet,zajima me jestli bude nutne dodrzet i desatoro na silnejsi pc sestave i7 s ram 3x po 2gb Kingstom,myslim si,ze urcite,uz tam nebude potreba nastavovat ni ohledem parametru pameti,ale to nech rekne,uz pan zbynek,pokud nebude vedet otestuji to pozdeji sama...
Petre je to zazitek z teto hry,libi se mi nejvice 350 gorila rady 7,uzasny rozbeh,ze jo?
Ale,uz jsem to vsechno psala na zacatku topicu jedine co muzu udelat sbirat co nejvice informacii a az budu mit jistotu ohledem softwaru,hardwaru a vsechno co se tyce teto hry jdu do toho,totizto nechci udelat blbost,ze vyhodim prachy a pak to budu litovat nejvice investice mi zabere i7 a grafika ati hd 5870,alespon budu mit na par let pokoj,nez se zase neco novyho najde a bude lepsi nez sestava i7
Dneska mam cas,takze plne se budu ted venovat teto hre a zase si zajezdit po koleji.
Zatim preji vsem hezky den