-Pane zbynku dekuji,ale,ze bych byla odbornice to si zase nemyslim o sobe moje hodnoceni hardisku co jsem uvedla mi 7,hodnoti na 6,1,predtim jsem mela jini 1 tb disk,ale hodnoceni bylo 4,9 ten jsem dala pryc.
-No mate i5 hezka pc sestava,ale uzivatele co nemaji nato penizky a maji zalibu v hernych aktivitach uprednostnuji Amd-Phenomy.bohate to pro pc hry staci.
-Cetla jsem to na jednym foru co dela mode Ungaged a Ganget mode.Gandeg mode jde pametova jednotka do jednyho celku kanala 128 a ugaged mode se deli na dvojkanal 2x 64,ale nevim ted bit nebo kb to ted nevim.Zalezi jak jsou jeste osazeny jramky v slotech mam 4 sloty 2 bile nejblizzsi k cpu tam mam 2x po 2gb a cervene sloty tam mam zase 2x po 1gb.Kdysi jsem to mela obracene a tim padem pri nabehu systemu se mi vyhazovalo ze zacatku nejaky Dual channel.nevim prej to slouzi na zrychleni zalezi jak a co uzivatel vyuziva svoje aktivity,prej to clovek spozna kdyz sleduje nejake video,hned neco aj napaluje a dela dalsi k tomu aktivity.
-Je to kuriozni pripad,dlouho jsem se s tim hrala a delala ruzne kombinace nastaveni,ale tento zpusob co mam ja mi proste pomaha velice milo jsem zustala prekvapena jak se zlepsil stav optimalizace hry.
-Neco je mozna znytecnosti,ale ja,uz nechci radeji do toho zasahovat mozna dulezitou roli dela cpu,ram,hardisk,system 7
-Ja si spys,ale myslim,ze dulezite je mit silnejsi procesor,pak spravne nastaveni ram a urcite vykonny hardisk a urcite pomohli mi aj ty vase rady v nastaveni,akurat jedine co jsem si udelala sama parametr ram jsem dala na 2048 v trainstore misto 512,nechala jsem strankovaci soubor na D

ddilu kde je hra 3000-3000,index off,kde na C

ddilu je system je index on.Rozdil jsem nepocitila ohledem FAT32 a NTFS,takze nechala jsem NTFS.
-Akurat bych jeste chtela vypnout strankovaci soubor na D:a ponechat to vsechno na fyzicke ramce,ale obavam se,aby se hra nezpomalila to ted nevim,ale je to proste tak tak co jsem tohle uvedla jede trat-BP tak jak ma
-Prohlizeni trate,kdyz vlak jede mimo mest je uzasne optimalizovane na aktivitach je to trochu horsi,ale ne,uz tak,ze pojedu do nejakyho mesta napr.praha a hra mi proste kousne dlouhym zamrznutim nez to konecne nacte pak se to zase rozbehne,indikator hdd mi porad svitil,kdyz neco chtel nacist.Takze asi tak proc mam radeji ramky v rezim ganged mode.
-Kazdy uzivatel si musi,uz sam rozhodnout co jak udela je to jenom jejich volba ja jsem chtela jenom poradit a pomoct.
-Jedine veci jsem nechapala hra byla ze zacatku u me nastavena na rozliseni 1024x768 v 32 bit a monitor byl na plose nastaven na 1280x1024.Nebudu psat co to delalo,ale byla jsem,uz tak nastvana na GTS-250 grafiku tak jsem si rikala dam te ve hre na maximum a pro me za me at se usmazi.Na hernich forech mi poradili,ze proste nastaveni rozliseni obrazu musi byt stejne jak na plose monitora tak i ve hre.
-Jenom to jsem chtela uvest,ze nizke rozliseni mi zpusobovalo problemy,ze by frekvence?
-Pro me je dulezite ze to hlavne jde,protze muj milacek me vzdycky nejak prekvapi nejakou skopicinou a ja,abych si sedla za stul a porad premejslela kde co a jak vylepsit.
-na vsechno si troufam,jedine si netroufam taktovat cpu a grafiku tam se jedna dost o nebezpecne procesy uzivatela a v tom jsem lama uzivatelka.
-Priznam se,ze ze zacatku jsem se bala prehazovat ramky do rezimu ungaged a ganged mode zatim se nic nestalo a jsem velice rada.sla jsem poprve do toho
-Chcete me v necem opravit nebo mi neco doporucit,v pohode rada si vas prectu zajimaji me vzdycky cizi nazori ikdyz budou aj negativni.
-Ale ten hardisk a ten rezim ganged tomu uzivatelovi rozhodne doporucuji jeste zalezi co bude mit za sestavu a jaku desku me,uz nic nemuze prekvapit.
-Omlouvam se za dlouhy projev snad to nebude brat ve zlym.