Otázka ohledně tratí,vlaků atd..

MouchaCZ

Začátečník
dobrý den jsem tu poprve a MSTS mám dlouho ale rád bych chtěl jezdit i české tratě na českých vlacích tak chtěl byhc se zeptat jeslti jsou ke stažení nějaký tratě a vlaky protože ještě se ve avšem foru nevyznám a ani nevim jestli jsou u toho nějaké návody na vkládání vlaku a map ..... doufám že mi pomužete budu vděčný :) děkuji

Koukni do sekce Tratě do msts, platí co téma to trať, navíc nahoře je rozcestník s odkazy na tratě. Na vozidla navštiv sekci Modely do msts a stránky www.semora.cz/msts .

Bohužel žijeme ve společnosti, kde se komunikuje přes peníze. Ale byla to idea komunistů. Až jednou budeme žít v komunismu a lidé se na tohle pevychovají, tak bude vše zadarmo a peníze nebudou třeba. Budeme chodit do práce, žádnou mzdu nedostaneme, ale také příjdeme do "obchodu" a zdarma dostaneme vše co potřebujeme. Tak nás to učili ve škole někdy v 70. letech minulého století. :D Ale už tenkrát, když jsme byli malí kluci, nikdo tomu nevěřil a každý si uměl představit, jak by to dopadlo. :D

No to je pravda.Jako já bych si hned koupil vaše CD jenomže jse mještě student je mi teprve 15 let a zati mhledám brigády takže jsem bez peněz :D ale doufám že to nějak udělám z těma penězma protože když kukám na fotky na vaší stránce a nebo na videa tak jsem hrozně ohromen jak je t odobře spracovaný :)

Tak si stáhni a nainstaluj některou free českou nebo slovenskou trať, buď reálnou (např. 180+183, 310) nebo fiktivní (např. Dvoukolejka, Ztracená). A kde je najdeš? Co si přečíst téma Tratě pro MSTS ...
A vozidel českých a slovenských železnic najdeš také spoustu free, stačí projít témata Modely pro MSTS nebo Pod pokličkou.
Jen nečekej, že Ti tu někdo bude opisovat odkazy, které najdeš snadno na fóru.
A prosím, piš pomaleji a pečlivěji, kdo to má po Tobě číst ...

Ke stahování tratě 310 a dalších velkých archivů použij nějaký stahovací program. Já používám Internet download manager a pak je to bezproblémů stáhnuté. Tento program najdeš třeba na www.stahuj.cz.

Pro MouchaCZ: pokud něco stáhneš, nefunguje Ti to, ať už z důvodu, že stažený archiv je poškozen, nebo jiného, a na fóru v příslušném vláknu nic o takových problémech není, musíš hledat chybu u sebe. Jsme zase u toho, že pro práci na PC je třeba základní počítačové gramotnosti, pečlivosti a tpělivosti, a pro MSTS to platí dvonásob. Pokud se po prvním něúspěchu vzdáváš, snad se raději o MSTS nesnaž.
Takže jak napsal Pavlík. Download manažer a archiv stáhnout znovu.
Jinak díky za zlepšení češtiny, jen když už hledali, tak také poradili a ne poradily ;o)))

MouchaCZ napsal:
No to je pravda.Jako já bych si hned koupil vaše CD jenomže jse mještě student je mi teprve 15 let a zati mhledám brigády takže jsem bez peněz :D ale doufám že to nějak udělám z těma penězma protože když kukám na fotky na vaší stránce a nebo na videa tak jsem hrozně ohromen jak je t odobře spracovaný :)
Finance, to je hodně individuální.
Někdo jednoduše neumí hospodařit. Když peníze jsou, vše se utratí i za blbosti a pak si budu hrát na chudého. Někdo jiný s penězi hospodařit umí a nebude si objednávat BP, protože jsou životně důležitější věci. Až bude na BP, tak se objedná.
Obecně platí. Kdo má peníze na výkonný počítač, tak by měl mít i na SW do něj. Já jsem proto udělal tři cenové kategorie a hodně odlišné. Pro pohodlné a nedůvěřivé lidi je dobírka. Kdo vsadí na skutečnost, že i v dnešní době existuje nějaká poctivost, zaplatí téměř o stovku méně za platbu předem na účet. A kdo je operativní, tak si najde známého, který cestuje po D2 kolem Hustopečí a DVD vyzvedne osobně za minimální cenu téměř o 200 méně než dobírka. A vo tom to je. Zkusil jsem tuto strategii, dostat zájemce o moji trať do svého obchodu, aby si koupili i něco navíc, než DVD. 0.00nic si koupili i kolo a další 0.00nic i nějaký cyklodoplněk. Proto moc reklamám nevěřím. Ale Panbů zaplať za každého, kdo si koupí něco navíc. Život je boj.;-)

Honzo u mě chyba není už jsem stáhl po 2 trať 310 přes internet download manager a stále při přesouvání píše winrar soubor je poškozen takže jdu hledat jinou trať :roll:

MouchaCZ napsal:
Honzo u mě chyba není už jsem stáhl po 2 trať 310 přes internet download manager a stále při přesouvání píše winrar soubor je poškozen...:roll:
Nehaž flintu do žita teď jsem to skusmo stahoval a bez problémů.:)
I přez FDM.

jako stáhnout to jde ale když chci ze souboru zip vytáhnout složky tak to vždi při konci načítání napsalo...nepodařilo se přesunout soubory.Soubor je poškozen nevim jestli někdo nedělá dvakrát 310 ale tu co stahujem tak nefunguje

Trať 310 stahuj u Jacka, tam musí být kompletní. Mimochodem, jakým programem ten zip soubor dekomprimuješ? Protože to není zip soubor, ale ace archiv. Doporučuju WinRar.

no u jacka to stahuju a otevírám ve winrar ale pokaždé když to chci dát na plochu nebo někam napíše sounor je poškozen

a) Taky jsem to nevydržel a od Jacka trať aktuálně také stáhl, používám Free Download Manager a vše, včetně rozbalení, proběhlo bez problémů, takže MouchoCZ, chyba je jednoznačně na Tvé straně.
b) Proč vytahuješ z archivu ve WinRar složky. Použij standardní tlačítko Extrahovat do ... . "Táhni a pusť" je sice super pro rychlou práci, ale může třeba dělat neplechu.
c) Nedávej si velké soubory na plochu, na té bys měl mít jen zástupce. Soubory zásadně do složek!

Honzo dobře přiznávám že chyba byla na mojí straně ale jinak děkuju za tu radu to extrahovat už se to povedlo a mám ještě otázku mám dát složku route normál k těm originál mapám a nebo je smazat a mít tam jen tutu???? a ještě tam je potom složka sound a trains a jsou uplně prázdný mám je tád nahradit???? nebo ne

Back
Nahoře