Aktivity petert

petert

Skladník
Dobrý deň

sem mi môžete písať pripomienky k mojím aktivitám.
Dnes vyšla moja prvá aktivita k trati ZSR150, ktorú nájdete v burze.

Zdravím, přece jen nějaká chybička se vloudí, servis pre 5702 vykazuje nefunkční trasu. Možná je to jen u mě, tak nevím.

bastard napsal:
I u mě je ta sama závada! Při načítání úkolu po chvíli se MSTS poroučí na plochu.

Mne to pri teste islo v pohode, tak neviem. Vecer sa na to pozriem. Vdaka za upozornenie

Takže dnes vyšla moja druhá aktivita, tentokrát je to rýchlik R831 Tekov zo Šurian do Zvolena. Tu očakávam vaše pripomienky, nedostatky, komentáre.

petert napsal:
Takže dnes vyšla moja druhá aktivita, tentokrát je to rýchlik R831 Tekov zo Šurian do Zvolena. Tu očakávam vaše pripomienky, nedostatky, komentáre.

Neteřba to psát i sem. Na oznamování nových aktivit je zde jen a pouze vlákno Burza.

Aktivitu jsem projel bez jediného pádu,akorát ve Zvoleně je ukol po zastavení ihned ukončen,takže nevystoupí cestující a tím pádem v zavěrečném resumé mi napsalo,že jsem nezastavil v jedné stanici.Jinak aktivita je pěkná a jen tak dále!!!

Naposled editoval moderátor:
bastard napsal:
Aktivitu jsem projel bez jediného pádu,akorát ve Zvoleně je ukol po zastavení ihned ukončen,takže nevystoupí cestující a tím pádem v zavěrečném resumé mi napsalo,že jsem nezastavil v jedné stanici.Jinak aktivita je pěkná a jen tak dále!!!

Ďakujem za príspevok. V tom Zvolene máš pravdu. V ďalšej aktivite sa už polepším :)

Čaute

dnes som vydal svoju tretiu aktivitu pre trať ZSR150. Ide o aktivitu Mn82166 v úseku Šurany-Kozárovce. Info najdete v burze. Moje veľké poďakovanie patrí Danovi J., ktorý mi podrobne vysvetlil križovania vlakov.

S pozdravom

Peter

Ahoj,aktivitu s manipulákem jsem projel bez problémů.Díky moc za projetí opět po této krásné trati!!!

I já jsem si před časem stáhl aktualitu Mn82166, protože mám velmi rád aktivity tohoto typu. Ale měl měl jsem čas až dnes si aktivitu projet. Velice se Ti povedla. Zvlášt krásná je krajina z Besy do Pialu, kde to musím táhnout na 100 %. Velice Ti děkuji. A stejně jako "bastard" Ti dávám 1!!!

Ahojte

takže v burze môžete sťahovať moju ďalšiu aktivitu pre ZSR150. Tentokrát to je nákladny vlak z Hlinika nad Hronom do Nových Zámkov

Ahojte

pre milovníkov trate ZSR150 pripravujem ďalšiu aktivitu. Bude to rýchlik R833 Urpín. Aktivita je už takmer hotová, práve som dokončil testovaciu jazdu. Ešte doplním zopár trafficov do staníc a pondelok ( 8.11. ) bude aktivita na stiahnutie.

S pozdravom

Peter

alanko007 napsal:
Nazdar, obe Mn aktivity boli super, ziadne problemy a nenudil som sa pri nich..tak sa tesim na ten R833 :)

Ďakujem :)
Aktivita R833 by mala byť na stiahnutie buď dnes večer, maximalne zajtra ráno :) Dúfam že sa bude páčiť :)

Včera jsem dojel aktivitu Mn 83447 a musím Ti složit svou poklonu. Aktivita nemá chybu a jako strojvedoucí se na ní ani chvilku nenudím. Opravdu parádní aktivita. Již se těším na R833.

Takže ako som slubil, dnes som vydal aktivitu R833 Urpín pre trať ZSR150. Bližšie info v burze

Dobrý večer, tak jsem si zajel Tvoji aktivitu R833 Urpín. Přestože nám rád nákladní vlaky, tak aktivita se mi moc líbila. Přeji Ti hodně elánu do dalších aktivit.

papej napsal:
Dobrý večer, tak jsem si zajel Tvoji aktivitu R833 Urpín. Přestože nám rád nákladní vlaky, tak aktivita se mi moc líbila. Přeji Ti hodně elánu do dalších aktivit.

Teraz mam rozrobeny este jeden rychlik, konkretne R800. No a potom by som chcel nejaku aktivitu s nakladnym vlakom. Uvidim ako to budem casovo stihat

Back
Nahoře