Aktivity petert

alanko007 napsal:
Co tak spravit nejaky tazsiu posunovu aktivitu s manipulakom? :)

Premyslal som uz aj nad tym, aj som taku uz zacal raz robit a potom som to nechal tak :) No uvidim, dokoncim este ten rychlik a potom mozno nieco vymyslim. Aj ked posunove aktivity sa dost tazko robia. Nápady by aj boli, ale ta realizacia je uz tazsia. Ale pokusim sa...... :)

Tak projel jsem aktivitu R 833 Urpín a je to opět velice povedená aktivita! Takže díky! Na tu Poľanu se velice těším!

Ahojte

takže nastala u mňa malá zmena plánu :) Mal som na pláne spraviť aktivitu R800, ale rozhodol som sa ju odložiť na neskôr. Začal som totiž robiť aktivitu s nákladným vlakom, v ktorom budu aj nejaké posuny, aj sa vystriedaju lokomotivy. Tak dufam že sa mi to podarí spraviť podľa mojích predstáv :) Je to už na celkom dobrej ceste :)

petert, nemohol by si mi tvoju aktivitu Mn83447 poslať mailom, nedá sa mi stiahnuť (sakrišštelung aj s ediskom)
michalcik-kremnica@hotmail.sk

Naposled editoval moderátor:
Zajel jsem si aktivitu Kontajnery. Je to pěkná aktivita, protože je s nákladním vlakem. Ale aktivitě Mn83447 se nemůže vyrovnat. Ta u mne i přes počátečnické chyby je stále Tvou nejlepší. Jsem zvědavý, jakou aktivitu připravuješ nyní. Přeji Ti hodně štěstí.

Ahojte

včera som začal pracovať na aktivite manipulačného vlaku, ktorý bude začínať v Králikoch. V každej stanici bude nejaký posun. Chcel by som sa spýtať, kde by som našiel radenie vlaku, konkrétne by som potreboval Os 20542 . Nikde ho neviem nájsť. Vopred ďakujem za radu

Peter
petert napsal:
Ahojte

včera som začal pracovať na aktivite manipulačného vlaku, ktorý bude začínať v Králikoch. V každej stanici bude nejaký posun. Chcel by som sa spýtať, kde by som našiel radenie vlaku, konkrétne by som potreboval Os 20542 . Nikde ho neviem nájsť. Vopred ďakujem za radu

Peter

Už som našiel :)

Naposled editoval moderátor:
Ahojte

práve som dokončil svoju prvú aktivitu pre trať BP. Ide o nákladný vlak zo stanice Králiky do Letohradu. Cestou váš čaká niekoľko posunov. Týmto by som chcel poprosiť aspoň 2 - 3 dobrovoľníkov, ktorí by aktivitu ešte pred vydaním otestovali. Kto má záujem, pošlite mi do SZ mail a pošlem aktivitu. Vopred ďakujem

Peter

Ahojte

takže dnes vyšla moja prvá aktivita pre trať BP. Ide o nákladny manipulačný vlak. Dúfam že sa aktivita bude páčiť a tiež uvítam vaše názory aj kritiku :)

Je to tvá prvotina ale je dobrá. Držím Ti palce, aby se Tvá tvorba aktualit (za mne speciálně manipulačních vlaků) dostala na úroveň Tommy66 eventuelně Jacka.

Teď jsem si aktivitu projel, je super. Ale mám jeden dotaz: můžu odjíždět ze stanice od posunového návěstidla? Tak je to v Jablonném. Můj názor je ten, že by měl hráč posunout k odjezdovému návěstidlu, tam zastavit a následně vyčkat na výpravčího a na povolení k odjezdu.

Pavlík napsal:
Teď jsem si aktivitu projel, je super. Ale mám jeden dotaz: můžu odjíždět ze stanice od posunového návěstidla? Tak je to v Jablonném. Můj názor je ten, že by měl hráč posunout k odjezdovému návěstidlu, tam zastavit a následně vyčkat na výpravčího a na povolení k odjezdu.
Mělo by to tak být, posun povolen k odjezdovému a pak odjezd, ale pokud je souprava krátká, tak je možnost odject od tam tud, kde stojí.

Ahojte

tak toto som ani netušil. Ale ďakujem za pripomienku, určite to využijem pri tvorbe ďalších aktivít :)

Já jsem pro Petera prováděl test a toto mi uniklo. Budu si pro příště dávat lepší pozor. Děkuji stejně jako Peter za upozornění :D.

Ještě možná taková drobnost, na kterou jsem včera zapomněl - když sunu vozy, tak se na druhé stanoviště nepřechází.

Ahojte

chcel by som sa spýtať, aké lokomotívy jazdia v čele nákladných vlakov v úseku Praha - Ústi nad Labem?

Peter

Back
Nahoře