Cabview

To by bola dobrá vychytávka, keby v left pohľade aj niečo svietilo v tom akvárku :-)

Kraky470 napsal:
To okýnko mě taky zajímalo když jsem byl na žehličce v reálu. Viděl jsem že tam svítí nějaké kontrolky tak jsem si říkal jestli to neni nějaká signalizace provozních stavů nebo tak něco.. :D

nebulus napsal:
To by bola dobrá vychytávka, keby v left pohľade aj niečo svietilo v tom akvárku :-)
Jestli tam něco svítilo, tak to znamená, že byl vadný nějaký prvek v tom měniči. V normálním stavu (rovnováze) jsou všechny 4 doutnavky zhasnuté.

Čouda napsal:
Dandiouse napsal:
Udělá někdo cab pro řadu 701-3???

A k čemu? V simulátoru nám to bude úplně na dvě věci. Potřebujeme hlavně jiné stroje..

Čoudo, nemáš pravdu. Potrebujeme hlavne dýchať, jesť, piť, hýbať sa, vlakový simulátor je to posledné, čo potrebujeme.

Dandinouse: Cab pre prasiatka je vo výrobe, dočkaj času jak hus klasu

Jen malou OT: To varování by mělo být v každé kabině. Poslední dobou je těch projetých červených nějak moc.

Jo ještě jsem zapoměl, Pavlíku, vážně myslíš, že nějaká debilní tabulka vyřeší problém projetých návěstidel? To je chyba někde jinde..

wincek007 napsal:
Chybí nám tu pořádná kabina na 111, tak jsme se s polečně s kolegou krakym470 dali do práce.Hlavně by jsme chtěli poděkovad panu Hájkovi který zveřejnil fota ;-)

...

Zdravím,
tak jakpak se pokračuje ? Ptám se jen kvůli tomu,že v Bohumíně se již také něco "lepí" ... 111 022 ;)

Z mého pohledu na věc tedy zbývá vyřešit poslední "detail" - sehnat ochotného modeláře.:rolleyes:

David

Na kabině stále pracujeme a s pomocí Čoudy se ji snažíme dotáhnout do zdárného konce...kdy bude kabina hotová to netuším ani já sám :)

Mužů se zeptat jakou kabinu kdo používáte na sergeje 781? Já mám jakousi ruskou, ale 5 poloh bs2 je žalostně málo...:(

lukas matura napsal:
Mužů se zeptat jakou kabinu kdo používáte na sergeje 781? Já mám jakousi ruskou, ale 5 poloh bs2 je žalostně málo...:(

Ahoj,
já mám kabinu tu, co je v TBP a ta my vyhovuje.
Jestli máš nějakou jinou a chtěl tuto poslat, tak mi napiš na mail nebo SZ.

Měj se Lukáš

Back
Nahoře