Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
nebulus napsal:Díky za info. A prečo už tie kontrolky nemohli byť rovno v cabe?
Kraky470 napsal:To okýnko mě taky zajímalo když jsem byl na žehličce v reálu. Viděl jsem že tam svítí nějaké kontrolky tak jsem si říkal jestli to neni nějaká signalizace provozních stavů nebo tak něco..![]()
Jestli tam něco svítilo, tak to znamená, že byl vadný nějaký prvek v tom měniči. V normálním stavu (rovnováze) jsou všechny 4 doutnavky zhasnuté.nebulus napsal:To by bola dobrá vychytávka, keby v left pohľade aj niečo svietilo v tom akvárku![]()
Dandiouse napsal:Udělá někdo cab pro řadu 701-3???
Čouda napsal:Dandiouse napsal:Udělá někdo cab pro řadu 701-3???
A k čemu? V simulátoru nám to bude úplně na dvě věci. Potřebujeme hlavně jiné stroje..
wincek007 napsal:Chybí nám tu pořádná kabina na 111, tak jsme se s polečně s kolegou krakym470 dali do práce.Hlavně by jsme chtěli poděkovad panu Hájkovi který zveřejnil fota![]()
...
A v Praze se slintá...David Hájek napsal:...v Bohumíně se již také něco "lepí" ... 111 022![]()
lukas matura napsal:Mužů se zeptat jakou kabinu kdo používáte na sergeje 781? Já mám jakousi ruskou, ale 5 poloh bs2 je žalostně málo...![]()