Cabview

Kdyby uz vysla kabina na Pantera, tak jsem taky spokojeny :-D :) protoze na tuto kabinu se uz mooooc tesim a chtel bych s ni uz jet :)

Polis: napoveda muze byt jen takova, ze to neni na strance, ktera by mela s msts neco spolecnyho, vic asi rict nejde. Ale stejne jeste neni hotovej.

Mě to trvalo cca. pět minut, projdi si oblíbená úložiště souborů a najdeš jej.

Dodnes by mě zajímalo, který dobrák a vůbec po tom, co se k němu dostal, si mohl něco takového dovolit, ale beztak, když nejde o život, jde o .... však víte, dotyčný je teď na sebe určitě náležitě hrdý, ale popravdě bych mu nejraději jednu vlepil, možná i něco jiného, ale řešit to dál nebudu...
Chci se hlavně vyjádřit ke cabview, na panteří stanoviště si budete muset ještě nějakou dobu počkat, sice již teď se s ním dá jezdit, ale já jej nepustím ven dřív, než dojde k úpravě modelu na stejnosměrnou verzi ČD 440, která je mi také již nějakou dobu slibována a dodnes, ačkoliv jsem již udělal prozatimní skin 440.003 na model 640, se tak nestalo a odpovědi na poslední mail se mi nedostalo. Takovou menší útěchou může být to, že v blízké době uveřejním cabview pro lokomotivu řady 163 v základní verzi, modifikovanou pro polský provoz spolu i s nějakými novými zvuky si nechám na čas, až projde "rekonstrukcí", kterou prošla v posledních dnech ta pro základní řadu 163.
Jinak přikládám její aktuální verzi, více až nastane ten správný čas ;)
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/c/811/p8sy.jpg[/URL]

Tak to chápu :) tak si na kabinu Pantera tedy počkám ještě.
Jinak kabina na 163 je parádní a už se na ni taky těším :)

Zato ta kabina na 163 je špica.

Mně k plné spokojenosti chybí Bbdgmee, najbrtí WRmz, WRmee816 a to je zatím asi vše.:D Ne, že bych se na ostatní novinky netěšil.

ML636 napsal:
Mně k plné spokojenosti chybí Bbdgmee, najbrtí WRmz, WRmee816 a to je zatím asi vše.:D Ne, že bych se na ostatní novinky netěšil.
Sdílel bych také tuto spokojenost, jediné co mi nebude chybět je zprzněná Najbrtí 151.001 :mad:

Naposled editoval moderátor:
poison napsal:
ML636 napsal:
Sdílel bych také tuto spokojenost, jediné co mi nebude chybět je zprzněná Najbrtí 151.001 :mad:

Ahoj, první zmíněný mám, ale najbrtí restauráky bych potřeboval jako prase drbání. Chybí chybí do aktivit dle GVD 2013, 2014.:(

Naposled editoval moderátor:
Ty máš, my ne, myslím, že cpát to do ukolů, když model není veřejný není šťastný počin.

poison napsal:
Ty máš, my ne, myslím, že cpát to do ukolů, když model není veřejný není šťastný počin.
No, já dávám do Read Me tabulku, kde je v 1. sloupci název neveřejného skinu/modelu, ve druhém, čim jej nahradit a ve třetím odkaz.:D Kdo neumí měnit vozy, tak ať ani moje aktivity nehraje, poněvač se v nejlepším případě zblázní, nebo rozkopne comp.:D:D:D:D:D Ne vážně, myslím, že zas tak strašné to nebude.:D

Back
Nahoře