Já vím šéfe, jenom pro jistotu jsem to napsal abych předešel nějakým spekulacímviaxern napsal:Taky jsem nic takového neprohlásil, že by si s tím měl co dočinění![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já vím šéfe, jenom pro jistotu jsem to napsal abych předešel nějakým spekulacímviaxern napsal:Taky jsem nic takového neprohlásil, že by si s tím měl co dočinění![]()
zbynda napsal:Jo, kdyby řekl, že to nedá ven a pošle to pouze lidem, kteří na tom spolupracovali tak by to byla jiná. Ale jak vidím na screenech tak hoooodně ho má. Přijde mi to nefér. Ještě víc mě naser*, když vidím screen z aktivity nebo z tratě a tam si krásně na nastupišti stojí sysel, nebo ve vlaku je zařazen ten slavný hytlák. Pak se divte, že poslední hrstka lidí, která byla ochotna ještě něco vyhledat, poslat pár mailu, vyškemrat potřebný materiál na vás sere z vysoka.
A kdyby to ti lidé, které nechci jmenovat, ale jsou zde velice aktivní aspoň neukazovali na poťapanych screenech a nestrkali do aktivit.
Nevěš hlavu, rok 2014 před námi, ještě ani nezačal a ty už házíš flintu do žita, trochu optimismu a hned bude lépeprolam napsal:Jistě, byla by paráda se prohánět po koridorech se syslem, nebo reko-hytlákem, ale na druhou stranu pokud autor sám se rozhodne své dílo nevydat, tak má k tomuto rozhodnutí určitě nějaký důvod. Zrovna Čouda si myslím není z těch, kteří by nepublikovali model, na který se těší snad každý, jen tak pro legraci. Nesmíme zapomenout, že jsou kvanta šuplíkovek, která nikdy nespatřila a nespatří světlo světa a nezbývá nám než autorovo rozhodnutí respektovat...