Cabview

No co se týče toho Bbdgmee tak mám na to svůj názor. Má ho plno lidí, ale venku není. Možná není dodělán, nevím. Co mě víc štve tak to, že jsem si našel tu prácí, požádal pár lidí a našel jsem autorům typák k podvozku GP 200. Jsem skromný ale taky by mě potěšil tento vůz v trainsetu, páč přece jenom jsem si dal tu prácí a ty typáky vyhledal. Můžete si myslet, že to je nic moc, nějaký typáky, ale alespoň jsem se zasnažil a neptal se debilními otázkami zde, nebo na facebooku, kdy to bude veřejné ;)

Díky vím, že jej dělal a pak psal, že to ani nepošle ven, je to škoda, ale jeho rozhodnutí. Pokud by se to povedlo do final verze, která bude ofiko ke stažení bylo by to super.

Jo, kdyby řekl, že to nedá ven a pošle to pouze lidem, kteří na tom spolupracovali tak by to byla jiná. Ale jak vidím na screenech tak hoooodně ho má. Přijde mi to nefér. Ještě víc mě naser*, když vidím screen z aktivity nebo z tratě a tam si krásně na nastupišti stojí sysel, nebo ve vlaku je zařazen ten slavný hytlák. Pak se divte, že poslední hrstka lidí, která byla ochotna ještě něco vyhledat, poslat pár mailu, vyškemrat potřebný materiál na vás sere z vysoka.

A kdyby to ti lidé, které nechci jmenovat, ale jsou zde velice aktivní aspoň neukazovali na poťapanych screenech a nestrkali do aktivit.

zbynda napsal:
Jo, kdyby řekl, že to nedá ven a pošle to pouze lidem, kteří na tom spolupracovali tak by to byla jiná. Ale jak vidím na screenech tak hoooodně ho má. Přijde mi to nefér. Ještě víc mě naser*, když vidím screen z aktivity nebo z tratě a tam si krásně na nastupišti stojí sysel, nebo ve vlaku je zařazen ten slavný hytlák. Pak se divte, že poslední hrstka lidí, která byla ochotna ještě něco vyhledat, poslat pár mailu, vyškemrat potřebný materiál na vás sere z vysoka.

A kdyby to ti lidé, které nechci jmenovat, ale jsou zde velice aktivní aspoň neukazovali na poťapanych screenech a nestrkali do aktivit.

Naprosto s tebou souhlasím.

Souhlasím, je to taková doba. Měl jsem také modely ke tvorbě a nikdy jsem nezveřejnil screen natož abych jej použil v aktivitě, kterou zveřejním s použitým neveřejným modelem. Vždy jsem čekal až na autora. Na druhou stranu by takový autor měl vědět komu to pošle a co pro jeho model dotyčný udělá.

Kdo by to řekl, že vznikne taková diskuze. Ano, měl jsem na mysli ten Bbdgmee, jaký jsem viděl na screenech z dostavby Brna v BP cca před půl rokem. Byl velmi povedený, tak jsem na něj nenápadně uhodil.
Modernizace vozového parku ČD naskakuje velkým tempem a všechny další aktivity bez rekohytláku už tak za chvíli budou retro.:)

Se nedivte, dusím to v sobě dlouho. Sere mě to ale vždy jsem se držel. Když jste tady o tom začli, tak jsem to musel nahodit. Možná si to někdo veme k srdci.

Tak uvedeme věci opět trochu na pravou míru :)
Ano, jedná se o model Čoudy s mými texturami, o tom, že jsi zbyndo poskytoval typové výkresy ani nevím, takže jsi ani nemohl být mnou "odměněn", o tom by měl popřemýšlet Čouda, takže to je spíš záležitost mezi tebou a mnou a jelikož již on pro simulator z pochopitelných důvodů již aktivní moc není, nechal uveřejnění modelu Bbdgmee236 na mně jako na autorovi textur, takže dle mého uvážení. Takže nesmutněte, protože přeci není všem dnům konec a kdo ví, třeba s ním již v brzké době roku 2014 budete prohánět poisonovy aktivity ;)

Jistě, byla by paráda se prohánět po koridorech se syslem, nebo reko-hytlákem, ale na druhou stranu pokud autor sám se rozhodne své dílo nevydat, tak má k tomuto rozhodnutí určitě nějaký důvod. Zrovna Čouda si myslím není z těch, kteří by nepublikovali model, na který se těší snad každý, jen tak pro legraci. Nesmíme zapomenout, že jsou kvanta šuplíkovek, která nikdy nespatřila a nespatří světlo světa a nezbývá nám než autorovo rozhodnutí respektovat...

prolam napsal:
Jistě, byla by paráda se prohánět po koridorech se syslem, nebo reko-hytlákem, ale na druhou stranu pokud autor sám se rozhodne své dílo nevydat, tak má k tomuto rozhodnutí určitě nějaký důvod. Zrovna Čouda si myslím není z těch, kteří by nepublikovali model, na který se těší snad každý, jen tak pro legraci. Nesmíme zapomenout, že jsou kvanta šuplíkovek, která nikdy nespatřila a nespatří světlo světa a nezbývá nám než autorovo rozhodnutí respektovat...
Nevěš hlavu, rok 2014 před námi, ještě ani nezačal a ty už házíš flintu do žita, trochu optimismu a hned bude lépe ;)

S Novým rokem přicházejí také nové věci a ("překvapení") ;)
Zde už konečně slibovaná kabina na Bardotku a to ČDC 751.335
(snad se bude líbit) :)

Zde odkaz: http://ulozto.cz/xegoN5Td/cab-751335-zip

Přeji mnoho kilometrů bez nehod :)

Děkuji :) je nádherná a přesně takovou si pamatuji, když jsem v ní jel s fírou :)
Díky moc a jdu se hned projet :) :)

Děkuju za perfektní kabinu na 751 335 :-) Už jsem ji vyzkoušel a jsem nadšený. Budu jen rád, když se dočkáme i 749 107 :-)

Back
Nahoře