Cabview

sběrač = Kommissionierer ??? trolejový sběrač už není Stromabnehmer ?
rovněž tak mám pochyby o stanovišti. Tomu lokomotivnímu (nezávisle na trakci) tuším Němci říkají Führerstand. Rovněž u dálkového řízení (ovládání) bude spíše přesnější Fernwirkung, ale to už si nejsem 100% jist.

Edie napsal:
zaptnout = einschalten
vypnout = ausschalten
rychlost = Geschwindigkeit
stanoviště obsazeno = Lebensraum (STANDPLATZ) beschäftigt
dálkové řízení = Fernwirktechnik
sběrač = Kommissionierer
hlavní vypínač = Hauptschalter
proběh = überfahren

Edie napsal:
Ať žije strojový překlad :-)

zapnut = ein
vypnut = aus
hlavní data = Haupdaten
rychlost = Geschwindigkeit
proběh = Kilometerstand
stanoviště obsazeno = Führerstand besetzt
sběrač = Stromabnehmer
hlavní vypínač = Hauptschalter
nahoře = oben
dole = unten
vlaková sběrnice (topení) = Zugsammelschiene
dálkové řízení = Fernsteuerung

Tohle by se do budoucnosti mohlo hodit :):
http://www.fd.cvut.cz/personal/tyfal/
sekce Dopravní slovník

Pánové zdravím, stáhnul jsem kabinu na 710 z webu od Duusa a Dema, vše mi chodí, až na Rv verze lokomotivy. Už nevím, kde dělají soudruzi z NDR chybu, ale děje se mi tohle:
Když dám rv verzi, tak samozžejmě zadám cestu na ...\710green_rv.cvf, ale když pak spustím aktivitu, tak čumím na druhou stranu a stanoviště mi nejde změnit? Normální verze chodí v pohodě.
Dan

Dan J. napsal:
Pánové zdravím, stáhnul jsem kabinu na 710 z webu od Duusa a Dema, vše mi chodí, až na Rv verze lokomotivy. Už nevím, kde dělají soudruzi z NDR chybu, ale děje se mi tohle:
Když dám rv verzi, tak samozžejmě zadám cestu na ...\710green_rv.cvf, ale když pak spustím aktivitu, tak čumím na druhou stranu a stanoviště mi nejde změnit? Normální verze chodí v pohodě.
Dan

Zdravím. Zkuste změnit z 710green_rv.cvf na 710greenrv.cvf
Lukáš

lukas matura napsal:
Dan J. napsal:
Dan

Zdravím. Zkuste změnit z 710green_rv.cvf na 710greenrv.cvf
Lukáš

Ten soubor ve složce kabiny vůbec není, takže by mi MSTS vyhodil, že selhalo vytvoření pohledu...
Dan

No cvf pre RV verziu modelu 710 neboli vytvorené. A použitie xxxx_rv.cvf pre RV verziu modelu nie je v poriadku, pretože potom nesedí pozícia kabíny v rámci modelu.
A Doprastavácka žltá 710 nemá ani rv cvf, pre použite na vlečke musí stačiť pohľad vpred a za seba.

Naposled editoval moderátor:
nebulus napsal:
No cvf pre RV verziu modelu 710 neboli vytvorené. A použitie xxxx_rv.cvf pre RV verziu modelu nie je v poriadku, pretože potom nesedí pozícia kabíny v rámci modelu.
A Doprastavácka žltá 710 nemá ani rv cvf, pre použite na vlečke musí stačiť pohľad vpred a za seba.

Díky za objasnění, já měl tucha, že v tom něco bude, protože např. Pilštyk má verzi rv a rv_rv a na otočenou verzi se používá ta 2. varianta, tuším. Takže jediná otázečka na autora, nešlo by spáchat i tu rv verzi? Ta kabina je nádherná. V Rosničce jsem se kdysi v práci vozil, sice ne jako fíra, ale s fírou. S pochopitelných důvodů neuvádím kde.:D
Dan

No nemal som napríklad eng pre rv verziu ( slabá výhovorka, ale aspoň nejaká ). Čudujem sa že zatiaľ nikto nereklamoval kde zoženie príslušný vyladený eng a zvuky. Ale osobne nepovažujem tie rv verzie za potrebné, veď prejdem na to stanovište ktoré potrebujem a mašinu ako takú si môžem otočiť v AE. Iná situácia by bola v prípade zaradenia do trafficu ( svetlá ), ale tam zase cab netreba riešiť.

Na mých stránkách můžete stahovat kabinu pro lokomotivy řady 122:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.cz/obr577314_122012.jpg

Nezapomeňte si také stáhnout novou lokomotivu 122022 od Pikka, se kterou je tato kabina sladěna.

Pošlete mi někdo kabinu na email ondra135@centrum.cz. Protože mě ta internetová stránka nelze načíst.
Pošlete mi prosím někdo kabinu na email ondra135@centrum.cz. Protože mě ta internetová stránka nelze načíst. Děkuji.

Musí být nějaký problém u tebe. Stránky normálně běží.

Tak za túto kabínu Ti musím poďakovať a zároveň aj zagratulovať za skvelé dielo. Mňa najviac dostal ten volant, toľko polôh vyrezávať, na toto by som ja nemal nervy, ale Ty si to zvládol bravúrne

Díky všem za chválu, moc mě to těší.

Somatko: To vyřezávání zabralo, když jsem to sečetl, cca 24 hodin čistého času práce. Pak jsem taky měsíc léčil pravou ruku.:D Ale je tam každá poloha toho volantu. Stálo to za to.

Zdravím,
už sice s tímto cabem jezdím nějaký ten pátek,ale slovy chvály v tomto případě nelze šetřit.
Michale,
opravdu parádní kousek a za ten volant kontroleru máš můj velký obdiv.;)

Mimochodem,v depu nám teď stojí stroj 122 053 /po opravě a v cargonautím nátěru/ s navlhlými tr.motory,takže nechceš si ten volant zkusit ještě jednou ... . :D :D :D

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://simtrains.eu/trate/davca/davca/obrazky/pult_122053.jpg

David

Back
Nahoře