Cabview

Takže problém je u Čoudy. V readme je sice "instalujte do cab362_cou" ale v samotném cvf je "common.cab/cab362".

Také mě zmátlo readme.

Na webu kabiny opraveny, platí směrování cab362_cou a cab363_cou, chyba byla na mojí straně, omluvám se.

Což o to, kabina je to krásná, ale plánujete také verzi bez animaci houkačky? Musím se přiznat, že při prvním zahoukání jsem se pořádně lekl té "obludy". :D

No počkej, to ti ještě Duuso dá za tu "obludu"

Naposled editoval moderátor:
Tady někdo nečte SK fórum. http://modely-msts.cz/forum/showthread.php?tid=112&pid=6255#pid6255 Bylo to myšleno jako vtip. Bohužel se to opět zase nečekaně zvrhlo...

Duuso, pěkně prosím, spravte nějak tu houkačku nebo vytvořte verzi bez. Já s tou kabinou dneska jezdil 40 min na posunu a málem jsem se z toho zbláznil.

Naposled editoval moderátor:
Ak si si nestačil všimnúť pred nosom Ti ide oči vyklať vysielačka, takže nechápem načo pri posune vytrubuješ prevzatie návestí, posunovač stojaci na ochoze by ti dávno rozbil hlavu sochorom.:D

Ještě lepší je houkat v hale :D :D :D Jsem chtěl potrápit jednu mladou uklízečku a oni pod malým motorem byly nulkaři..

Čouda napsal:
Ještě lepší je houkat v hale :D :D :D Jsem chtěl potrápit jednu mladou uklízečku a oni pod malým motorem byly nulkaři..
Tak to je houbes, náš basák dělal na dráze a když nastupoval do depa v Ostravě, tak se učňům na praxi provádel kousek, že je zavřeli do strojovny Sergeje a kopli motor.:P Prý to bylo opravdu...:D
Dan

Back
Nahoře