Cabview

Existuje nějaké animovaná kabina na 714? Něco jsem zahlédl na http://pikku.msts.cz/diesel.html u modelu 714 203. Ale tento soubor mi nejde stáhnout, dá se to sehnat někde jinde?

Dík moc

Bohužel zatím neexistuje animovaný cab na 714. Co je k vidění u Pikka na jeho webu je zatím neveřejná věc jak nový model 714 tak i cab.

Otázka pro ostatní: Dá se v IrfanViewu ořezat zároveň třeba 5 fotek? Pokud ano, jak? Případně v některém jiném programu?

Snad tě tým Wincku nenaštvu, když se zeptám jak to vypadá s zveřejněním upraveného cabu na 471 :rolleyes:

zbynda napsal:
Snad tě tým Wincku nenaštvu, když se zeptám jak to vypadá s zveřejněním upraveného cabu na 471 :rolleyes:

Nenaštveš ;-) Vypadá to tak, že potřebuju nějaký kontakt na Dejva a domluvit se sním, pokoušel jsem se psát e-mail ale bohužel se vrátil, tudíž nebyl doručen.

wincek007 napsal:
Vypadá to tak, že potřebuju nějaký kontakt na Dejva a domluvit se sním, pokoušel jsem se psát e-mail ale bohužel se vrátil, tudíž nebyl doručen.
Zkus oslovit některého služebně staršího člena zdejší komunity, zda nemá kontakt na Dejva. Například admin zdejšího fóra Starého ,Mirana ,Taxe,Pikka, JiříkTK ad…. Nikdo ti z nich určitě hlavu neutrhne.

Vypadá to dobře. Výhled z kabiny na trať je také dobrý. Bude animovaný displej? Co to vůbec je? Rychlost?

Back
Nahoře