Cabview

No chtělo by to pořádnou fotku toho dispaje. Uprostřed je rychloměr, vlevo ten proužek je poměrný tah a dál tam je teplota oleje a podobný "krávovinky." Animovat asi budu ten rychloměr a poměrný tah, ale jak píšu, chce to pořádnou fotku. :rolleyes:

Nezahodím, dodělám to (snad)! Mne to docela vyhovuje a pokud to dodělám dřív než ty s Vaškem, tak to bude jen provizorium než to dáte dohromady vy.

lukas matura napsal:
Nezahodím, dodělám to (snad)! Mne to docela vyhovuje a pokud to dodělám dřív než ty s Vaškem, tak to bude jen provizorium než to dáte dohromady vy.

Jestli to půjde Čoudovo tempem 10 minut práce a pak pět piv, tak to je nedohledno.;););)

Já jsem ti Lukáši ale psal, že ti to pošlu a můžeš to dodělat. Nebo ne? každopádně to zvaž ;)

To čo chceš mať bližšie by malo byť logicky vyžšie :) Tj. Modrú animáciu alebo tú textúru dáš o riadok nižšie ako ručičku lokomotívnej brzdy.

Ještě mě prosímtě řekni, cos to proved s tím displejem? Proč je tak křivě? Koukej tam vrátit ten, co jsem tam měl já a změň jenom obrazovku ;) Jsem na neschopence takže zítra odpoledne mám spoooustu času -> skype.

Back
Nahoře