Cabview

Tak Kabina 131 s vysielačkou T-CZ, EDB, a klasicka verzia (bez EDB a vysielačky) na stiahnutie
PS: čítajte - readme_cabview_zsskc_131 :)

http://modely-msts.cz/kabiny.html

Ak som si dobre všimol, tak posledný matesov skin 131.091+092 má EDB v engu. Teda aspoň myslím... Ale možno sa mýlim :D

No docela omyl. Jak jsme včera zjistili, tak se dá chlastat i vaječňák. Sice spotřeba vrzostla trojnásobně, je z toho hnusná vopice ale výsledek stejnej. Navíc zejtra jdu po dovolence do práce a do konce měsíce se tak nějak nezastavím. Něco jsem slíbil dodělat Pikkovi a pak tady jsou ještě jiný aktivity :D No nestíhám, to je strašný..

Měl bych panstvo prosbičku. Co znamená a dělá tendle parametr: DirIncrease ( 0 ) a jak nastavím abych vybavoval VZ pouze tlačítkem a ne kontrolerem nebo brzdičema apod. Díky

Duuso: Měla by to být 163 s linkou WTB (18ti-žilový UIC kabel)

Vašek: Jako každá Tvoje práce, je to jak napsal Hynďa luxusní. ;) jen mi to připadá, že spodní část pultu je "odseklá"

Hynďa napsal:
Vypadá to luxusně!
Díky Hynku
duuso napsal:
Blbá otázka od neznalého: To je čo ? 363.5 ?
Vůbec to není blbá otázka né každý to zná jak psal Lukáš je to 163WTB

lukas matura napsal:
Duuso: Měla by to být 163 s linkou WTB (18ti-žilový UIC kabel)

Vašek: Jako každá Tvoje práce, je to jak napsal Hynďa luxusní. ;) jen mi to připadá, že spodní část pultu je "odseklá"
Díky Lukáši

E499_2002 napsal:
Ještě, aby ta kabina taky někdy šla ven.
Kabina půjde ven až jí dokončím, mám i upravený eng přímo pro WTB o který se postaral Čouda, také až Liadem dokončí skin (teda jestli ho dokončí ) mohl by se poslat Heklovi a když by byl hekl ochotný a upravil model na WTB tak by to bylo ještě lepší ;-) Jinak kraky470 připravuje i trošku vylepšené zvuky na Peršinga ;-)

363.5 je dvojsystemovka a nie 163. Vznikla reko zo 163, ale je to 363......Tak ako u nás 361....

Nazdar.
Můžu poprosit o cabwiew motorového vozu 842?

Mám stažený vůz 035 od Dejva.

Než se zaptáte na důvod je to tím že mámstejný problém jako Jarx zde: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/828&highlight=M842 a msts.sinus myslim už neni.:D

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře