Cabview

Zdravim, stáhl jsem si cab pro řadu 362/363 ze stránek modely-msts.cz, v Readme je psáno cituji "Vo vybranom eng súbore v časti ovládania zberačov doplňte „s“ na určené miesto:" ... chtěl bych se zeptat, jaký to má význam, resp. co se tímto počinem stane....jsem laik, jen mě to zajímá. Děkuji za odpověď a samozřejmě chválím parádní kabinu :-)

Keď doplníš to "s" do engu vybraného modelu, tak v kabíne ti pôjdu ovládať prepínače na zberač, takže keď zdvihneš zberač, tak sa ti prepne aj prepínač.

Budou ti korektně fungovat přepinače v kabíně. Kdybys to neudělal tak po zvednutí pantografu ti bude pořád přepínač pantografů v poloze dole.

Zdravím. Co se týče těchto kabin, tak ovládání výkonu je nastaveno na přepínač vpravo od dynamické brzdy. Rajčák nefungfuje. Dá se to opravit? Dík za info.

Nedá. Ono v msts nejde animovat rajčák pro X6X korektně. Proto je to v kabinách X6X řešeno přepináčem, který normálně slouží pro ARR.

Na 371 nejazdievam, ale sa mi zdá, že niečo sa vymyslelo s tým rajčákom. Tam to jak-tak funguje. Ale neviem, či sa mi to len nezdá.

Nezdá sa ti to. Tam to takto funguje. Lenže tam len stlačíš "D" a prebehne animácia rajčáka. Kdežto pri 363 pri pridávaní ťahu väčšinou "D" držíš a to asi naanimovať nejde.
Ja som spokojný s tým jak to je. Lepšie jak nereálne hýbanie kontrolérom len smerom dopredu.

Ahoj,

potřeboval bych poradit. Přijde mi, že mám v MSTS špatně nastavenou grafiku. Čísla se zoubrazují příliš velká a kabina mi přijde oproti obrázku taky nekvalitně zobrazená.

Díky za odpověď a omlouvám se Kevinovi, že jako příklad uvádím jeho kabinu...

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.q3.cz/view.php?filename=71cab_362.jpg

Velikost fontu se nastavuje v jakémsi souboru přímo ve složce Train Simulatoru. Pokusím se jej najít.

Back
Nahoře