Cabview

Bohužel se pleteš,chyby byly dvě.
Jedna má a jedna ve složce.
To jen,abys mi nepodsouval Tvé myšlenky.
Je to opravené a vše je ok.:-)

A já se divil, proč mi nefunguje signalizace průtoku :D
Ale nechal jsem to být a neřešil jsem to a jsem rád, že na tu chybu někdo přišel, když já sám jsem na ni nepřišel.
Velice děkuji za upozornění a v nejbližších dnech vydám aktualizaci na stránkách http://trainset.simtrains.eu/ .

viaxern napsal:
A já se divil, proč mi nefunguje signalizace průtoku :D
Ale nechal jsem to být a neřešil jsem to a jsem rád, že na tu chybu někdo přišel, když já sám jsem na ni nepřišel.
Velice děkuji za upozornění a v nejbližších dnech vydám aktualizaci na stránkách http://trainset.simtrains.eu/ .

Já děkuji za vstřícnou reakci.:-) a za pochopení.
Dominiku,díky!

Chtěl bych se zeptat ostatních na zkušenosti s kabinou k řadě 363/362, autoři Kevin a Kuro SD, ze stránek HK.
Mám s ní problém, že prostřední "prasátko" indikátoru trolejového napětí vyskočí mimo svou základnu o kus vedle a dělá to jak na stejnosměru, tak střídavině. Měla to původní verze, tak i po updatu kabiny, kabinu jsem potom znovu smazal a nainstaloval znovu, nepomohlo.
Prosím o radu, do čeho hrábnout, chci tu kabinu začít používat na většině ES a už mě nebaví se na to dívat.:roll:

ML636 napsal:
...že prostřední "prasátko" indikátoru trolejového napětí vyskočí mimo svou základnu o kus vedle...

Ahoj, nahraj, alebo pošli screen, nech viem presne o čo ide. Aké používaš rozlíšenie msts?

Zdravím, rozlišení používám 1280x1024x32, vše ostatní nastaveno dle pokynů. Ještě dodám, že se to chová stejně u všech možností nastavení této kabiny. AC, DC, AC/DC.
Takhle to vypadá nahozené, shozené je to bez problémů:

Zduř chlapi, je tu nějaký frajer, který by věděl, kde je možno stáhnout kabinu z tohoto videa?? Díky a pěkný den všem!!
http://www.youtube.com/watch?v=_UD7V5xCza8

ML636 napsal:
Zdravím, rozlišení používám 1280x1024x32, vše ostatní nastaveno dle pokynů.

Tak to bude ono. Cab bol testovaný len na základnom rozlíšení 1024x768 (4:3). Je dosť možné, že rozlíšenie 1280x1024 (5:4) rozhodí umiestnenie animácií.

Je to tak! Zkusil jsem snížit rozlišení a nic se nerozhodilo. Takže v tomhle je zakopaný pes. Ale že se neozval nikdo další ve mně vzbudilo dojem, že chyba je na mém přijímači.:roll:

Ono čo mám skúsenosti, tak zmena rozlíšenia rozhodila iba nejaké neštandardne definované prvky, napríklad ručičku ampérmetra na 770, ktorá má rádius a stred otáčania definovaný niekde v susednom dome :-)

Zas se sešel nějaký ten týden s týdnem a řekl bych, že se mi povedlo stvořit něco jako cabview pro motorovou jednotku ř.814, která si myslím už dlouhou dobu nový cabview zaslouží, posuďte sami ;) :)

No paráda!! Já Reginu ani nejezdím, právě kvůli té kabině, která je, co si budeme nalhávat - příšerná. Hlavně co do funkčnosti.:roll: Hlavně při jízdě z řidičáku s tím furt byly nějaké problémy. Jel jsem s Reginou všehovšudy asi 2x za celé ty roky co mám MSTS a šel jsem z ní. Tak teď se možná blýská na lepší časy.

ML636 napsal:
No paráda!! Já Reginu ani nejezdím, právě kvůli té kabině, která je, co si budeme nalhávat - příšerná. Hlavně co do funkčnosti.:roll: Hlavně při jízdě z řidičáku s tím furt byly nějaké problémy. Jel jsem s Reginou všehovšudy asi 2x za celé ty roky co mám MSTS a šel jsem z ní. Tak teď se možná blýská na lepší časy.

To nebylo kabinou, ale nastavením eng. souborů. Tohle nemá s kabinou vůbec nic společného bohužel jsi právě smíchal hrušky s jablkama.

Je pravda, že to nemělo co dočinění s cabview, ale s nastavením *.eng souboru řídícího vozu, ale narazil na to správně, já jsem v rámci testovacích jízd také na toto narazil a nedalo mi to, překopal jsem si trochu *.eng soubor z ZSSK 913 a jezdí to celkem slušně :) :)

Back
Nahoře