Cabview

ČSD napsal:
Tax: Takže na úpravu jeho kabíny môžem zabudnúť?

S veľkou pravdepodobnosťou ano. Ale môžeš skúsiť ho kontaktovať. V profile by mal mať kontakt ICQ, pokiaľ viem, tak ten je ešte živý. Ja som s ním nerozprával viac než 4 roky.

Hm.. Řekl bych, že tady něco bude ;)

http://trainset.simtrains.eu/cou_vozidla.php?id=cou_kabiny

Hele obávám se, že ne. Zatím se tedy o to nikdo nepokusil.
Kdysi jsem jel jednu aktivitu z Brna do Tišnova s flamendrákem právě s řadou 714, tam něco jako noční kabina bylo ale tuším že to nebyla ani osvětlená kabina, že nefungovala kombinace Ctrl+L.

Před časem jsem tu psal o bezproblémovém chodu nové kabiny 814, která dle popisu lze použít i na Esmeraldu, jenže tam mám problém. Podobný, jako kdysi s Alexím Herkulesem, kde tuším pomohlo stažení jiného souboru.
Vše je funkční, jen řídicí pult se nezobrazí. Existuje na jeho zmizení v čelním pohledu nějaký klávesový příkaz, ale zapomněl jsem jaký. Pokud by to vůbec šlo takhle nahodit. Zkoušeli jste někdo novou kabinu už i na Esmeraldě a funguje vám? Co s tím můžu provést? Díky.

Zdravím, mám takový problém ... po delší době (havárie PC) sem se opět pustil do aktivit a ConBuilder mi vyhazuje chybu v cabu na CitySlona a to konkrétně že nemůže najít soubor "blabla.ace" (snad by se mělo týkat pouze CVFka 471076_z) ... opětovně sem stáhl cabiny, ale nikde nic. Stejně tak mu "schází" zvuk "263_vratidlo_bse.wav" který by se měl nacházet v Heklově balíčku pro X6X ... Nějaký nápad co by se s tím dalo dělat?

kabina je moc pěkná, ale měl bych jeden poznatek, osobně bych koncové kabiny označil jako _z a ne jako _rv
ale to jen takový poznatek, jinak jak říkám kabina super, dobrá práce

Pěkná práce jako vždy, díky moc za super povedenou kabinu.

Naposled editoval moderátor:
mmouka napsal:
kabina je moc pěkná, ale měl bych jeden poznatek, osobně bych koncové kabiny označil jako _z a ne jako _rv
ale to jen takový poznatek, jinak jak říkám kabina super, dobrá práce

Máte pravdu, nenapadlo mne to, jelikož teď lze přejít i na pomyslné "zadní" stanoviště vozu, ale myslím, že ten kdo bude chtít jet správným směrem, určitě si zvolí čelní pohled ze stanoviště ;) Každopádně díky za podnět a hodnocení :)

Zdar všichni, vím že už se tu hodně lidí ptalo na totéž, ale stejně se zeptám. Pracuje někdo na kabině pro českou reko 754??

Ahoj, měl by někdo nafocenou kabinu pro reko brejlovce? Rád bych ji vyrobil, ale nemám možnost, jak ji nafotit. Kdyžtak mi napište na email: peterekmarek13@gmail.com Díky.

Back
Nahoře