Cabview

Dobrý večer, chtel bych se Vás zeptat, kde dělám chybu? Cestu ke kabině mám správnou a v souborech je taky vše ok, ale když zapnu hru, tak vidím před sebou jen koleje a hodiny - žádnou texturu kabiny (nevím jak to lépe popsat). Děkuji za radu.

Já si myslím, že bude ještě potřeba nahlídnout do souboru CVF, jak jsou definované fronty. Takže kabinu umístit podle toho do common.cab nebo přímo k modelu a přepsat na ni směrování v engu. Je to pro zkušené uživatele.

Presne ako spomýna Francek.
ja som mal podobný problém z Arwyho cabom k 240 a tam bolo ties potrebne poupravit CVF.
ALebo,teda ako bolo povedané vyššie,hodit ten cab priamo k modelu,
A o aký cab ide ak smieme vediet ??

Mně takhle občas zmizne pohled a zůstanou jen budíky a takový nějaký paskvil, boční pohledy někdy zůstanou a někdy tam není nic a to u všech kabin, když přetížím MSTS, traffic např. Praha hl.n., Přerov a tak podobně. :-)

Už je vše vyřešeno. Vše bylo správně, ale pomohla až reinstalace kabiny :-)

Vím, že se už řešilo, bylo to i na netu, ale už jsem ten návod nenašel a problém po nějakých mých přeinstalacích opět nastal. Jak mám postupovat, když se mi na kryse 350 objeví v bočním okně zdvojená kabina? Děkuju za připomenutí.

Je to voľajaké deformované, napr. manometre su oválne. Aj tá spodná hrana pultu nie je dvakrát rovná.

Howky, ty oválné manometry nespraví nové nafocení - tady je jasná technologická chyba při sestavování cabu - chtěl jsi srovnat horní hranu pultu a tak jsi to vytahoval nahoru, že se Ti zoválnily manometry a příjde mi, že i A-metry a V-metr jsou vytažené na výšku. Když už to chceš rovnat, tak zkus ten pult "odstrojit", srovnat hrany a pak tam měřáky osadit znova.

Dlouho jsem už nebyl na x6x, ale nejsou i ty čelní okna příliš vysoko posazené? Horní hrana pultu je zarovnaná se spodním těsněním u okna.

Ale co - chybami se člověk učí a nejlépe se učí na vlastních chybách.

No tak jak říká chybama se člověk učí. První můj pokus s kamarády o cab.
Jinak bohužel cab není slátanej. Ale byl vyfocen takto celej na jednu fotku.
Fotky mám od kámoša , tak uvidíme no :)
Ale zas jak říkám , lepší jak drátem do oka :D

Jednu verziu cabu 263 som fotil 3x kým som bol spokojný. Vždy som došiel domov, vyvolal fotky a nebol spokojný. Našťastie vtedy nebol problém dohodnúť opravný termín :p Aj tak som nakoniec spravil nejakú kombináciu pultu a okien z rôznych sád fotiek, aby to bolo pozerateľné.

Náhodou, mi se to u "prohnuté" líbí. Jestli je do OR, tak to jo, přeci jen, kolik kabin v OR funguje správně?

Já jednou zkoušel fotit cab na reko 754, to jsem ještě neznal možnost výroby kabiny z více fotek. Nechtějte vědět co vzniklo :)

Back
Nahoře