panťáky 460

Napísal som to aj inde napíšem to aj sem.

Veľmi pekne pracuješ. Pastva pre oči.

mar.navratil napsal:
vidím to tak že koncom týždňauž žačnem modelovať interiér :oops:

http://sklad.obrazku.cz/t412555_str1.jpg
http://sklad.obrazku.cz/t412556_str2.jpg

Zdravím, vypadá to opravdu moc pěkně. Tyto jednotky mi jezdily kolem baráku kde jsem bydlel, dnes a denně.:D Jestli se mohu pozeptat, budou mít vyřezané dvěře jako otevírací, podobně jako 843+043+943, nebo Ondrovy Btx?
S pozdravem Dan.

Naposled editoval moderátor:
Dan J. napsal:
mar.navratil napsal:
vidím to tak že koncom týždňauž žačnem modelovať interiér :oops:

http://sklad.obrazku.cz/t412555_str1.jpg
http://sklad.obrazku.cz/t412556_str2.jpg

Zdravím, vypadá to opravdu moc pěkně. Tyto jednotky mi jezdily kolem baráku kde jsem bydlel, dnes a denně.:D Jestli se mohu pozeptat, budou mít vyřezané dvěře jako otevírací, podobně jako 843+043+943, nebo Ondrovy Btx?
S pozdravem Dan.

samozrejme že dvere budú otvárateľné... len ako tie dvere ozvučiť, aby pri zatváraní bol počuť ten charakteristický zvuk :D

David Hájek napsal:
mar.navratil napsal:
...
A tie fotky mám naozaj nadštandartné (že, David? :-P )

Zdravím,
a ty zvuky dveří si pánové přejete externí nebo interní ??? :D

David

:D viac by sa mi hodilo nahrať zvuk ventilátoru ked zhasína, ďakujem. :D dvere nahrám na 560-ke, tá mi behá tu pod oknom...

Ahoj Davide.
Tak by mne zajímalo, nakolik jdou slyšet dveře v "kokpitu" 460.:D Když sedím coby cestující, tak je to při zavírání docela dobrá pecka. Ale dle mne, pokud by to šlo by bylo dobré použít jak venkovní tak vnitřní, ty venkovní pro případ, pokud koukám z okna ven jak nastupují cestující a vyčkávám odjezdu.:D
S pozdravem Dan.

Dan J. napsal:
Ahoj Davide.
Tak by mne zajímalo, nakolik jdou slyšet dveře v "kokpitu" 460.:D ...

Zdravím,
je zajímavé,že stroje ř.460 mají docela solidně odhlučněno stanoviště strojvedoucího.Přesněji,asi ani ne tak odhlučněno nějakou izolací jako spíše polohou vůči trakčním motorům,kompresorům apod.
Při jízdě jsem totiž na stanovišti nikdy neslyšel ani to,co slyšíme na stanovišti při jízdě v MSTS.Podle všeho tedy byly nahrány zvuky z prostoru pro cestující,kde je to zvukově daleko "bohatší".;)
Jelo se už i na stroji,který měl v poruše obvody napájení trakčních motorů a celou soupravu tak tlačil zadní vůz.Na už tak "tichém" stanovišti to pak byla slast pro uši.:)

David

David Hájek napsal:
Dan J. napsal:
Ahoj Davide.
Tak by mne zajímalo, nakolik jdou slyšet dveře v "kokpitu" 460.:D ...

Zdravím,
je zajímavé,že stroje ř.460 mají docela solidně odhlučněno stanoviště strojvedoucího.Přesněji,asi ani ne tak odhlučněno nějakou izolací jako spíše polohou vůči trakčním motorům,kompresorům apod.
Při jízdě jsem totiž na stanovišti nikdy neslyšel ani to,co slyšíme na stanovišti při jízdě v MSTS.Podle všeho tedy byly nahrány zvuky z prostoru pro cestující,kde je to zvukově daleko "bohatší".;)
Jelo se už i na stroji,který měl v poruše obvody napájení trakčních motorů a celou soupravu tak tlačil zadní vůz.Na už tak "tichém" stanovišti to pak byla slast pro uši.:)

David
To musím naprosto souhlasit. Na 560-ce snad jediný zvuk trochu nahlas na stanovišti je pištění brzd (zapomněli namazat )

Zvuky většiny motorových vozů jsou podstatně hlasitější než ve skutečnosti, většina lidí (řadových cestujících) si totiž ani neuvědomí, že např. v 843 je kravál. Sedí nad motory. Ale na stanovišti zvuk motoru při jízdě téměř zaniká. Když to tak nastavím, budou psát, že zvuky nefungují. :)
Jinak zvuky dveří netřeba nahrávat, vazba na dveře u zvuků není, Džordž to měl v plánu, ale už to nestihl.

Nádhera,to je přece nádhera...
Jinak k těm dveřím: Jedině mě napadá to udělat,jako to má Jenda u tram.Olomouc tudíž,že zvuk by byl skryt pod klávesou B nebo nevim kterou,prostě pod tou nejméně frekventovanou,a zároveň po jejím stisku by si CTRL+7 bo 9 zavřel dveře,ale chtělo by to před ten samotnej zvuk,dát cca 1s. ticho aby s stačil přehodit prsty na tu správnou kombinaci kláves. Toť asi vše,co jsemchtěl poznamenat.

Musím říct, že práce opravdu dost dobrá. Chtěl bych se zeptat, v jakém horizontu zhruba plánuješ vydání. Jde o to že dělám několik aktivit které se jedou převážně na panťácích, tak bych rád věděl zda po dokončení aktivity vydat, nebo počkat na tvoje panťáky.

Spravil teraz skoro jeden voz, lebo ešte ani ten nie je celkom hotový. Pozri si dátum založenia vlákna a začni počítať. Lebo na otázky tohto typu sa odpovedať nedá. Kľakne ti windows, reinštalácia , potom chuť robiť nemusí byť stále rovnaká a čas nemusí mať autor stále rovnako k dispozícii. Takže podla mňa zbytočná otázka. Keď bude sa to dozvieš.

Asi tak jak říkal Dem,znám to z vlastní zkušenosti.Stavěl jsem mapu do trs ale asi tak po třičtvrtě roce mě došla fantazie tvoření,hlavně krajiny,ale nebyl ani moc čas-začlo období finálních písemek,zkoušení atd..(jsem na konci 9tř.)a tak z rozdělaného projektu téměř 100km,převážně regionálních tratí je vytvořeno jen cca25 km...Takže přeji autorovy dostatek času a hlavně fantazii a motivaci!

Back
Nahoře