panťáky 460

Ondra.H napsal:
Musím říct, že práce opravdu dost dobrá. Chtěl bych se zeptat, v jakém horizontu zhruba plánuješ vydání. Jde o to že dělám několik aktivit které se jedou převážně na panťácích, tak bych rád věděl zda po dokončení aktivity vydat, nebo počkat na tvoje panťáky.

vydanie planujem ked ked dokoncim model vozna, dokoncim model hnacieho vozna (este som ani nezacal), naskinujem vsetky supravy, ktore mam odfotene, a prerobim na 560+060 + vsetky skiny

odhadujem to do konca letnych prazdnin 2011 :-P

Tomuto projektu fandím. Prozatím práce vypadá skvěle, ačkoliv hodnocení z několika málo obrázků nemůže být dostačující, vím. Jsem velice zvědav a každopádně s nimi dobudoucna počítám i já. ;-)

mar.navratil napsal:
Ondra.H napsal:
Musím říct, že práce opravdu dost dobrá. Chtěl bych se zeptat, v jakém horizontu zhruba plánuješ vydání. Jde o to že dělám několik aktivit které se jedou převážně na panťácích, tak bych rád věděl zda po dokončení aktivity vydat, nebo počkat na tvoje panťáky.

vydanie planujem ked ked dokoncim model vozna, dokoncim model hnacieho vozna (este som ani nezacal), naskinujem vsetky supravy, ktore mam odfotene, a prerobim na 560+060 + vsetky skiny

odhadujem to do konca letnych prazdnin 2011 :-P
Díky za odpověď, takže asi čekat nebudu.
Dem: Myslím že otázka zbytečná nebyla, alespoň teď vím že čekat nemám. Každopádně jsem tu už dost dlouho a tak chápu, že podobné otázky tu nejsou v příliš velké oblibě.

Ondro nič v zlom, ale myslím si že stačilo trochu pouvažovať. Teraz robí jeden voz. Potom bude nasledovať komplet nový model hnacieho vozu. No a keď bude aj to , tak pretextúrovať dva krát vložený voz a raz hnací voz. Myslím , že je úplne jasné koľko času to môže asi zabrať nie? Za ten čas stihneš urobiť aj megapack aktivít.

Back
Nahoře