Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Lukáši, já mám podobnou starou vykopávku jen s tím rozdílem, že je tam procesor P4 o taktu 3ghz, virtuální dvoujádro a fps ve velkých stanicích, jako například Hradec Králové je 5.lukas matura napsal:Zdravím Vás všechny. Měl bych menší prosbu o radu. S Pavlíkem jsem řešil možnost zvýšení mého fps - ve stanici Letohrad v kabině fps 7, při pohledu 2 na soupravu z boku 20. 1. varianta byla, že mám malou RAM-ku(měl jsem 0,99 GB), takže zvýšení - v současnosti mám 2,99 GB RAM a fps stále stejné i po reinstalu celého msts včetně smazání registrů. Pavlíka ještě napadlo reinstal windows, ale do toho se mi nechce, nenapadá Vás někoho méně "bolestivé" řešení? Ještě dodám, že procesor mám 2,93 GHz jednojádro (msts údajně ani více než jedno jádro neumí využít), grafika integrovaná. Nevíte co s tím? Předem děkuji moc za případnou pomoc, radu. Lukáš
lukas matura napsal:Zdravím Vás všechny. Měl bych menší prosbu o radu. S Pavlíkem jsem řešil možnost zvýšení mého fps - ve stanici Letohrad v kabině fps 7, při pohledu 2 na soupravu z boku 20. 1. varianta byla, že mám malou RAM-ku(měl jsem 0,99 GB), takže zvýšení - v současnosti mám 2,99 GB RAM a fps stále stejné i po reinstalu celého msts včetně smazání registrů. Pavlíka ještě napadlo reinstal windows, ale do toho se mi nechce, nenapadá Vás někoho méně "bolestivé" řešení? Ještě dodám, že procesor mám 2,93 GHz jednojádro (msts údajně ani více než jedno jádro neumí využít), grafika integrovaná. Nevíte co s tím? Předem děkuji moc za případnou pomoc, radu. Lukáš
lukas matura napsal:... Problém o něco málo zlepšen. FPS se zvedlo cca o 2 po defragmentaci disku ...
Lisakpedro napsal:Dobrý den mám Ntb Lenovo Ideapad G580 13-2328M, 4GB, nVidia GT 630M,2 GB a chci se zeptat. jak trať pana Šemory tak trať 321 se mi při hrání krajina nepříjemně seká, pohyb je neplynulý a je to celkem nepříjemný. Nejsem odborník na PC, ale můžete mi někdo poradit co s tím (polopaticky) díky
a kapacita disku 900 GB
procesor : Intel(R) Core (TM) i3-2328M CPU @ 2.20GHz a paměť RAm 4,00GB
Alebo si zaopatriť PC kde MSTS šlape dobre. To jest PC s Windows 7Stařičké MSTS na nových železech asi už nepojede. Asi kvůli stařičkému DX7, které nové grafiky už nepodporují.
Řešení: přejít na OR, kde je ale nutné si přizpůsobit vozidla, viz návody na tomto fóru.
Desítky problém nemají, ale až nyní u novějšího distra. Starší verze měla stejný problém jako w8/w8.1Desítky problém nemají. Naopak, z nefunkčního MSTS (rozpísmenkovaný obraz, kteří znají všichni uživatelé Win8.1) po aktualizaci na 10 je už grafika v pořádku.