Tady je sranda jak v márnici. Kuba tomu nasadil opravdu korunu. Já Gajdmu poslal do ??
Kde? Někteří jsou tady asi opravdu nemocní. A čtou něco jiného než je napsáno. Ale já Vás chápu. Asi to některým vyhovuje. Ale jestli se to dá léčit, v tom Vám neporadím. Jestli jste takoví i ve skutečnosti, kdy nepochopíte žádnou legraci, tak chudáci Vaši kamarádi.
A co teď ?
Mám pocit, že je tady spousta lidí, kteří jen číhají, kde by mě chytili za slovíčko a zde vystavili svůj překroucený výklad. Co já tady vlastně ještě dělám? Proč sem lezu ? Asi doufám, že sem chodí většina těch slušných.
Být tady jen user, nikdy bych si do žádného tvůrce nedovolil takto se navážet a kdyby se mi cokoli nelíbilo, tak je tady něco jako SZ. Tím naznačuji že jsem to tady také někdy přehnal. Ale kdo jste bez chyby, hoďte po mne kamenem.
Spíš mi to připadá, že tady určitá skupina jen čeká na záminku.
Vlastně co se divím. Tratě do Prahy a mnohem delší a v aktuální podobě máte od Martina, tak o mou verzi většina z Vás tady asi nestojí. Nějaké historické úseky, kde už dávno je koridor, fuj. Není čas se už uklidit ? Já sice stavět nepřestanu, ale proč ne jen pro takové, kteří o mé práce opravdu stojí.
Díky za povzbuzení do další tvorby. Teď se mi opravdu bude stavět mnohem "lépe". Právě jsem editor raději zavřel a zálohoval.
.....
Ale proto, že mám dělat ještě jinou práci

Kuba by také mohl uvěřit i tomu, že si v práci jen griluji párečky a stavím do MSTS

nebo raději smích. Ale on si to stejně myslí, tak mu to nebudu vyvracet