Postupne jsem se seznamovala s moji novsi pc-sestavou po HW a SF strance.
Amd-Phenom II X4 925 s frekvenci 2.8 ghz /Ctyrjadrak/
Ram Pamet-4096 mb 2x2048 mb DDR 2 do 800 mhz
M-Deska-Gigabyte GA-MS770-UD3,DDR2,PCI-E,GLAN 7.1
Hardisk-1024 gb 7200 rpm 32 mb cache SATA300
Grafika-Nvidia Geoforce GTS-250 s 1024 mb video pameti
Zvuk Integrovana 7.1 Realtek
Skrin+Zdroj-Midletower Ecase 5426 LCD Black,modre podsviceni,zdroj450W
Napalovacka- LG 16x,DL,CD-RW,DWD-RW + -
Ikdyz je tato sestava ucelna pro hrym MSTS-BP a Trat 321 aktualni a splna pozadavky zarazila me jedna vec
Pri rozdelovani HDD na samotne oddili za pomoci programu Acronis Disk suite ve FRA verzi,jsem se snazila v operacnym systemu na 7 udelat oddil ve formatu FAT32 ne NTSC,podle uzivatele B52 jak to doporucoval coz si tak nejak jeste pamatuji
Ale bohuzel tato 7 ten format vubec nezna jenom NTSC,rika se zakousnuti disku.
na samotnim programu tento spusob pri zacatecne instalaci rozdeleni disku nezna a pokud jsem to externe udelala cez jini program a podaril se mi udelat oddil FAT32,tak System 7 zacala nejak blbnout nechapu co se stalo.startilo se mi zobrazeni vsech nainstalovanych aktualizaci a prestal okamzite fungovat nastroj Obnoveni Systemu,kde mi pozdeji system zacal vyhazovat hlasku z automoderatora,ze oddil je poskozen na C:NTSC systemovy soubor a poskozeny je aj oddil D:FAT32 pro MSTS,aktivujte program CHKDSK a zkontrolujte poskozene soubory.
Chtela jsem se zeptat FAT32 zna jenom asi,uz XP a 7 ma jine pravidla,neni nejake jine reseni?stane se neco kdyz to nainstaluji na jednotku ve formatu NTSC ne FAT32?S tim vedomim,ze necham oddil naindexovany kuli rychlemu hledani hry a dodrzim 10 bozich prikazani od pana zbynka.
To by byla 1 otazka a trapi me jeste 2 otazka nejsem schopna nastavit parametr pamete.Kolik mam udat?mam 4 gb Ram.Bude stacit? 3000-3000,nebo 2500-4000 ohledem virtualni pamete?snad mi rozumite co mam na mysli.
dekuji za priznive odpovede vice ani nezadam,ale jsem velice milo zustala prekvapena jak tahle 7,umi rychle spoustet hry a drzet je v stabilite a vykonu,ani jeden lag nebo seknuti ve hre,to XP neumi.
Naposled editoval moderátor: