Hláška

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Martin1
  • Datum začátku Datum začátku
M

Martin1

Host
Dobrý den

Mám problém a nevěděl jsem kam to má přesné napsat,tak to piši sem
DVD jsem kupoval 8.8.2007 po instalaci vše běželo,tak jak mělo,žádné problémy prostě pohoda,včera po zformátování hard-disku už to začalo
Jedná se o to,že když instaluji Břeclav - Praha tak mi to vyhodí tuhle hlášku
C:\Program Files\Train Simulator\Routes\Breclav -Praha\Breclav - Praha.tdb
Nastal Konflikt při přejmenování souboru v dočasné složce:
MoveFile selhal kod 32
Proces nemá přístup k souboru,neboť jej právě využívá jiný proes
Klepněte na Znova pro opakování,Ignorovat pro vynechání tohoto souboru (nedoporučuje se),nebo přerušit po přerušení instalace

Když kliknu na Přeskočit tak už se to sice doinstaluje dál bez chyb,ale to hru nerozjedu a nelze dělat ani vlastní aktivity,prostě s tím už nic nejde
Po kliknutí opakovat se to furt zastavuje na tom samém bodě
takže zbýva jen přerušit

Zkoušel jsem to jak přímo z DVD-Romky tak z hard-disku a stál je ten sám problém,
Po zformátováni ostatní programy fungují korektně až na tu hru,předem dík za odpověďi

Martin1 napsal:
Dobrý den

Mám problém a nevěděl jsem kam to má přesné napsat,tak to piši sem
DVD jsem kupoval 8.8.2007 po instalaci vše běželo,tak jak mělo,žádné problémy prostě pohoda,včera po zformátování hard-disku už to začalo
Jedná se o to,že když instaluji Břeclav - Praha tak mi to vyhodí tuhle hlášku
C:\Program Files\Train Simulator\Routes\Breclav -Praha\Breclav - Praha.tdb
Nastal Konflikt při přejmenování souboru v dočasné složce:
MoveFile selhal kod 32
Proces nemá přístup k souboru,neboť jej právě využívá jiný proes
Klepněte na Znova pro opakování,Ignorovat pro vynechání tohoto souboru (nedoporučuje se),nebo přerušit po přerušení instalace

Když kliknu na Přeskočit tak už se to sice doinstaluje dál bez chyb,ale to hru nerozjedu a nelze dělat ani vlastní aktivity,prostě s tím už nic nejde
Po kliknutí opakovat se to furt zastavuje na tom samém bodě
takže zbýva jen přerušit

Zkoušel jsem to jak přímo z DVD-Romky tak z hard-disku a stál je ten sám problém,
Po zformátováni ostatní programy fungují korektně až na tu hru,předem dík za odpověďi
Neni to chyba DVD. Máš bordel ve spuštěných aplikací na pozadí a běží ti nějaký proces, který ti to nedovolí, ale to bych rozepisoval na jiném fóru, co se zabývá PC HW SW. Proto si spusť systém v nouzovém režimu, kde se ti spustí systém bez různých ovladačů a jiných aplikací. V nouzovém režimu to nainstaluj (mělo by to jít bez problému) a pak přejdeš do klasického spuštění windowsu a tam hru spustíš.

DVD s tratí je jen jako časopis, po vydání dalších aktualizací je lepší si dělat zálohy aktuálních tratí a trainsetu. Po reinstalaci je vhodnější věci do MSTS ze zálohy nakopírovat než instalovat z DVD a pak znovu nahrávat jednotlivé aktualizace.
Zálohujte si: Global, GUI, Track_B, Routes (bez orig tratí), Sound a Trains.
Pokud se jen reinstaluje MSTS je nutné přidané tratě také dát do záloh, protože při odinstalování MSTS se tyto poškodí.

Tak Vám oběma velké dík
Ačkoli jsem tomu moc nechtěl věřit opravdu to v nouzovém režimu šlo naistalovat bez té předešlé chybky
A do budoucna už se na tom zálohování zapracoval a mám to pro jistotu hned 2x
Tohl to vlákno co jsem zde vytvoříl,tak to přesuňte kam to patří,nebo to smažte,ať to tady tak nebije do očí v této sekci,
takže ještě jednou dík za vyřešení problému

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře