M
Martin1
Host
Dobrý den
Mám problém a nevěděl jsem kam to má přesné napsat,tak to piši sem
DVD jsem kupoval 8.8.2007 po instalaci vše běželo,tak jak mělo,žádné problémy prostě pohoda,včera po zformátování hard-disku už to začalo
Jedná se o to,že když instaluji Břeclav - Praha tak mi to vyhodí tuhle hlášku
C:\Program Files\Train Simulator\Routes\Breclav -Praha\Breclav - Praha.tdb
Nastal Konflikt při přejmenování souboru v dočasné složce:
MoveFile selhal kod 32
Proces nemá přístup k souboru,neboť jej právě využívá jiný proes
Klepněte na Znova pro opakování,Ignorovat pro vynechání tohoto souboru (nedoporučuje se),nebo přerušit po přerušení instalace
Když kliknu na Přeskočit tak už se to sice doinstaluje dál bez chyb,ale to hru nerozjedu a nelze dělat ani vlastní aktivity,prostě s tím už nic nejde
Po kliknutí opakovat se to furt zastavuje na tom samém bodě
takže zbýva jen přerušit
Zkoušel jsem to jak přímo z DVD-Romky tak z hard-disku a stál je ten sám problém,
Po zformátováni ostatní programy fungují korektně až na tu hru,předem dík za odpověďi
Mám problém a nevěděl jsem kam to má přesné napsat,tak to piši sem
DVD jsem kupoval 8.8.2007 po instalaci vše běželo,tak jak mělo,žádné problémy prostě pohoda,včera po zformátování hard-disku už to začalo
Jedná se o to,že když instaluji Břeclav - Praha tak mi to vyhodí tuhle hlášku
C:\Program Files\Train Simulator\Routes\Breclav -Praha\Breclav - Praha.tdb
Nastal Konflikt při přejmenování souboru v dočasné složce:
MoveFile selhal kod 32
Proces nemá přístup k souboru,neboť jej právě využívá jiný proes
Klepněte na Znova pro opakování,Ignorovat pro vynechání tohoto souboru (nedoporučuje se),nebo přerušit po přerušení instalace
Když kliknu na Přeskočit tak už se to sice doinstaluje dál bez chyb,ale to hru nerozjedu a nelze dělat ani vlastní aktivity,prostě s tím už nic nejde
Po kliknutí opakovat se to furt zastavuje na tom samém bodě
takže zbýva jen přerušit
Zkoušel jsem to jak přímo z DVD-Romky tak z hard-disku a stál je ten sám problém,
Po zformátováni ostatní programy fungují korektně až na tu hru,předem dík za odpověďi