Ako mám vytvoriť hlásenie staníc v aktivite ku mojej trati

tak zatial díki za rady ja to vyskúšam a patom dám vedieť ako som to spustil (ak to vlastne spustím :cry: ).

[split] Trať ČD 180 Plzeň - Furth im Wald

Zdravim stiahol som si túto trať ale ked som ju dal do Routes tak mi MSTS nešlo zapnúť nevieťe prečo ?

RE: Trať ČD 180 Plzeň - Furth im Wald

Pravdepodobne preto, lebo si niečo nespravil tak ako autor kázal.
p.s: Bohužiaľ na takúto otázku sa dá dať len takáto odpoveď. Nič čoho by sa dalo chytiť v tvojom príspevku nie je.

skopiroval som do MSTS všetko ale pri spustení MSTS hned pri úvodnom načítavaní simulátoru vyplo MSTS takže ma nepustilo ani k zakladnej obrazovke simulatoru.
a toto isté my robí aj keď dám do ROUTES napr. traťe: dvoukolejka,stracena,zapadla,bohumin-olomouc

Naposled editoval moderátor:

Nemáš jinej Global? Mám vyzkoušeno, že Trať je kompaktibilní s global do 321, uni Global a měla až být s global 240,090. Možná i s jinými,napsal jsem už,které mám vyzkoušeny

To skoro:
tebe asi pěkně s**e že se ti s odřenýma ušima a zřejmě s vydatnou až neskutečnou pomocí Hunzy U. podařilo jakž-takž MSTS rozběhnout že?
Co takhle si něco nejprve :study: a až potom ? Jak je vidět máme se opět na co těšit.....

Na co odkaz. Mě to připadá jako, že si někdo potřebuje tady na fóru hrát.
23.56.: Vše šlape jak hodiny.
23.57: Mám problém s jinou tratí.
Pokud by byl mezi časy rozdíl jednoho měsíce, tak bych rád poradil, pokud vím.
Ale za tu minutu po rozchození PC a MSTS se toho opravdu moc projet nedá. To je tak na částečné načtení hry. Z toho vyplývá, že smysl hry uživatele je v tom, že si stáhnu a nainstaluji nějakou trať a pokud se načte mám vyhráno a zkusím načíst další. Jak jsem pochopil, tady nejde o jezdění, ale o nějaký adrenalín s načítáním MSTS :D

skoro napsal:
Miran: tak mi prosím ťa daj aspoň odkaz kde si to mám prečítať.

Nuž ak si to nenašiel tu na fóre ( predpokladám, že si ani nehľadal ), tak skús v Biblii, niekde v Starom zákone, v miestach, kde Lót utekal zo Sodomy a Gomory

Ak by si nevedel, kde kúpiť Bibliu, majú ju napr v Tescu

c28242b44ae922dd5ebf06923707352d._.jpg

Ad skoro. Už ti bolo naznačené, že autor trate má ku každej trati popis. Čítal si ho pred inštaláciou? Podla mňa nie.
Ad Tax: To si zeditoval , alebo to je pravda?

Chcel by som sa spýtať dá sa nejak prepnúť do druhej súpravy počas PROHLÍŽENÍ TRATE ??? Ďakujem

Do jaké "druhé" soupravy se chceš přepnout?! V režimu prohlížení jsi na trati sám! Pokud máš na mysli to že změníš soupravu během jízdy, tak na takovouto pitomost opravdu můžeš přijít pouze ty. Pokud máš na mysli přepnutí se na druhou stranu soupravy, třeba 451 tak standardním spůsobem.

V jakém editoru? RE (Editor trati) nebo AE (Editor aktivity)? Tohle mi popiš podrobněji! Víš vůbec jaký je rozdíl mezi volnou jízdou a aktivitou?

Back
Nahoře