Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Dělal jsem 1024 textury, protože byly na prozatímních modelech a připadaly mi dostačující. Samozřejmě není problém do budoucna dělat ve větším rozlišení. Otázkou by pak bylo co na to uživatelé - zdali by si chtěli zabírat místo na disku mnoha velkými texturami.
lukas matura: Zde se nejedná o žádný FraightAnim, ale o vnitřní pohled F5. Je zapotřebí tady aspoň trošku pochopit jak je koncipován .wag soubor -> Interiér si rozbal třeba do složky se starým Ondrovým Bdt (které má ve wagu zápis s interiérem), ve kterém ho budeš chtít používat. Otevři si .wag a přepiš název modelu interiéru za stávající a změnu ulož. Toť vše.
Podotýkám že interiéry jsou určeny pro zkušenější uživatele.
Nevím, jestli jsem zkušený, ale msts hrají téměř 6 let a alespoň něco jsem za tu dobu pochopil. Chápu tedy dobře, že když nový model bdt, který nemá interiér a do wagu doplním výše uvedeny odstavec vše pojede jak má?
Na margo textur 2048 by som poznamenal tolko, ze ace 1024 exportnute cez trans ma okolo 1.7MB, co 2048 cez DXT ma rovnakou datovu velkost. Ale je to podla vkusu, to 1024 nie je tak kriticke.
Ahoj,
Zkusil jsem ve volné chvíli vytvořit nový skin interiéru vozu B. Jak se povedlo, můžete posoudit na obrázku. Raději než samotný bych ho vydal s novým vozem řady B, bohužel žádnou dokumentaci teď nemám. Proto bych se chtěl zeptat, zda někomu neleží na disku nafocený tento vůz. Velmi děkuji komukoliv za spolupráci.