Jirkovy skiny

Inak Jirka, ešte jednu poznámočku by som mal.

Prečo si tie skiny nerobil na 2048*2048 ale len na 1024*1024 lebo podľa mňa na tom nič nevidno.

Dělal jsem 1024 textury, protože byly na prozatímních modelech a připadaly mi dostačující. Samozřejmě není problém do budoucna dělat ve větším rozlišení. Otázkou by pak bylo co na to uživatelé - zdali by si chtěli zabírat místo na disku mnoha velkými texturami.

lukas matura: Zde se nejedná o žádný FraightAnim, ale o vnitřní pohled F5. Je zapotřebí tady aspoň trošku pochopit jak je koncipován .wag soubor -> Interiér si rozbal třeba do složky se starým Ondrovým Bdt (které má ve wagu zápis s interiérem), ve kterém ho budeš chtít používat. Otevři si .wag a přepiš název modelu interiéru za stávající a změnu ulož. Toť vše.

Podotýkám že interiéry jsou určeny pro zkušenější uživatele.

Odstavec s interiérem může vypadat takto:

Inside (
PassengerCabinFile ( "InterBte.s" )
PassengerCabinHeadPos ( 1.1 2.5 5.9 )
RotationLimit ( 40 90 0 )
StartDirection ( 0 0 0 )
Sound ( "../../common.snd/Vozy/CDvuzOs4nIn.sms" )
)

Nevím, jestli jsem zkušený, ale msts hrají téměř 6 let a alespoň něco jsem za tu dobu pochopil. Chápu tedy dobře, že když nový model bdt, který nemá interiér a do wagu doplním výše uvedeny odstavec vše pojede jak má?

Ano, je to tak, bude to fungovat když honakopíruješ na správné místo do wagu. Hlavně aby seděl název modelu interiéru.

Na margo textur 2048 by som poznamenal tolko, ze ace 1024 exportnute cez trans ma okolo 1.7MB, co 2048 cez DXT ma rovnakou datovu velkost. Ale je to podla vkusu, to 1024 nie je tak kriticke.

Přeji všem uživatelům veselé Vánoce. Jako malý dárek jsem pro Vás připravil další skiny osobních vozů. Tentokrát tyto:

5a664e40bc536727e799277ecde5c142.png
Bdt 272

f03ff8b929c0a904b9ef01604f462e09.png
B 269

63564998efb316fc13483c79f81c4db7.png
Bdmtee 087

K dispozici na mých stránkách.

Naposled editoval moderátor:
Skiny jsou jistě povedené, ale já si musím počkat. Momentálně stránka nejede. Zřejmě pro velký zájem.

Ahoj,
Zkusil jsem ve volné chvíli vytvořit nový skin interiéru vozu B. Jak se povedlo, můžete posoudit na obrázku. Raději než samotný bych ho vydal s novým vozem řady B, bohužel žádnou dokumentaci teď nemám. Proto bych se chtěl zeptat, zda někomu neleží na disku nafocený tento vůz. Velmi děkuji komukoliv za spolupráci.
a02c6f35ac9f9dbf4eca2b5eadd30529.jpg

Jirko a nechceš zkusit Bardotku. Fotek milion ale rukou je málo

Back
Nahoře