Jirkovy skiny

Tak oprava je na webu. Omlouvám se za zpoždení, ale od začátku července jsem prakticky mimo domov a tudíž jsem neměl přístup na ftp.

Dobrý den. Našla by se dobrá duše která by mi poslala vozy Bee na mail Z.Sznapka@seznam. Bohužel na edisku už nejsou ke stažení.

Po delší době se opět ozývám a informuji, že ode dneška je kompletní moje tvorba zveřejněna na stránkách http://jirkan.hostuju.cz/index.html. Nezapomínejte stránky kontrolovat, protože vozy mohou být průběžně upravovány, zlepšovány a tak;)
A co že na Vás čeká nového?

ae5724c89a4e79760e6b267853ce3f1b.png
BDbmsee 066

6a39121168f0c092d8c1cd438d426be6.png
A 004

58bb9b9f6ca6cb4c1aca8bb53ec11142.png
A 055

aacc4525a644ced1edd513a0792857d2.png
Aee 008

2009cb98dbdeb3b872926fd71e4ff797.png
opravené B 854

481edb39ff756b645c06b8d9d2a413eb.png
AB 150

50fc63b9c96024e1d45062fa39d542e9.png
BDs 090

Malých změn v interiéru doznalo i BDsee 167, kromě toho naleznete na stránkách i pár skinů interiérů.

Pokud bude zájem, tak další kousky přibydou časem ;)

Přeji příjemné poježdění:)

Naposled editoval moderátor:
Len taky dotaz, ako exportujes ace? Lebo pozeram, ze jedno ace ma cez 4MB, pritom po mojom exporte 2,108MB. Odhadujem, ze nepouzivas kompresiu. Tak by bolo lepsie s nou, lebo ta nema ziadny vpliv na kvalitu textury;)

Hekl: Exportuji ace (-Trans) přes TGATool2A, koukal jsem teď že kompresi mám zaškrtlou.
Každou radu jak co zlepšit uvítám.

Právě jsem zjistil že také používám verzi TgaToolu 4.00.34
Jediné v čem se naše nastavení liší je ten filtr - já tam mám zvoleno "none" - nějak jsem totiž nepochopil co daný filtr znamená, protože kromě jednoho jsem si na textuře nevšiml zásadních rozdílů.

Tem filter urcuje sposob mipmapov, to by nemalo mat nic s kompresiou.. Pokial to nejde, tak neviem poradit. U mna to funguje;)

Jirko, mrkni se k somatkovi na stránku a stahni si skin čd Aee(154) 005. Somatko vymodeloval freightanim, který by jsi mohl použít i u svého skinu..

Jo tak to promiň. Já jsem si po napsání příspěvku ještě dodatečně prohlížel ten FG a zjistil jsem ,že autor mohl ještě domodelovat stín. Jedna placka navíc už nikoho nezabije. Pak už by bylo vše Ok.

Jirko pěkné skiny, část už jsem zpracoval a vyzkoušel. Stanovil jsem si také určitou normu značení dle našich zvyklostí. Možná se o tom tady někdy rozepíšu.

zdravím chcem sa len spýtať a navrhnuť ked autor vutvorí viac modelou, nedalo by sa to dať k stiahnutie všetky modely naraz do .rar alebo .zip?

Jsem rád že se modely líbí a děkuji za kladné reakce

CANDY: Určitě by se dalo z vozů udělat jeden velký balík, ale když někdo bude chtít stáhnout pouze jeden vůz nebo jen některé, zbytečně by stahoval i ty ostatní. Po přidání nových vozů by pak každý stahoval v balíku i ty staré, které má už nainstalované. Nemluvě o omezeném trafficu serveru, který by větší datové přenosy nedovolil. Proto nechám na webu každý vůz ke stažení samostatně.

Skiny jsou pěkné, ale mám otázku. Jak mám použít ty Bdt interiéry? Já je zkusil použít na model O. Janiše jako freightanim a nebylo to to pravé ořechové.

Back
Nahoře