Smutná zpráva

Miran

Moderátor
Správce
Právě jsem se od Martense dozvěděl smutnou zprávu:

V sobotu 19.6.2010 po dlouhé těžké nemoci naše řady navždy opustil

Pavel Švec zde známý pod nickem Ppoollll

Budiž čest jeho památce a díky za vše co pro MSTS vykonal.

Pavle, opustil si nás moc skoro, v mladom veku, potvora Zubatá mohla zopár desiatok rokov počkať, nemusela prísť práve po Teba.
Som rád, že som Ťa osobne poznal a díky za Tvoj osobný prínos pre MSTS.
Česť Tvojej pamiatke !

Pavle, děkujeme za tvou práci pro MSTS. Patřil jsi mezi zakladetele československé komunity.
Všichni když zapneme MSTS si Tě pokaždé připomeneme, že veškerý text, který se ve hře i editorech vyskytuje je přeložený do češtiny od Tebe. Byl jsi jeden z prvních ladičů vozidel a základní systém nastavení máme právě od Tebe. Díky, že jsi mne hodně věcí, co se ladění týká naučil. Děkujeme za zajištění prostor pro pravidelné sleziny, na kterých jsme se každý rok scházeli.
Jinak ta Zubatá si opravdu nebere servítky. Jak píše Tax, ještě několik desetiletí mohla počkat.
Čest Tvé památce.

Úprimnú sústrasť pozostalým, je veľkou tragédiou keď odíde mladý človek, Pavle, bol si jedným z nestorov čs. scény MSTS a spravil si pre túto komunitu veľmi veľa, česť Tvojej pamiatke.

Jak jsem ukecanej, tak se mi teď nějak nedostává vhodných slov. Ppoollll mi bude chybět, stejně jako mi chybí Karel Kebert.

Když si vzpomenu, že jsem na slezině byl a ještě se ptal Martense kdo je to vlastně ten Ppoollll? Už nevím, co mi odpověděl, Ppoolllla jsem stejně neviděl a už neuvidím. O to to člověka mrzí více. Myslíte, že bych toho chtěl moc, když poprosím o obrázek?

Tak, jak jsem Miranovi slíbil, tak konám. Zde je smuteční parte.

ppoollll_parte.jpg

Nevím, co k tomu říct - ve chvíli, kdy mi to Vašek Macek dneska v podvečer volal, tak to bylo jako pověstný blesk z modrého nebe. V tu chvíli se hlavou prohnaly všechny vzpomínky na setkání s člověkem, který dokázal poradit, chvíle, kdy jsme se trápili s žabotlamou i chvilky nezávazného tlachání u párků s hořčicí dole vedle kolejiště. Nikoho z nás nenapadlo, že když se za náma přišel na poslední slezinu podívat, tak ho všichni vidíme naposledy.

Takže Pavle, díky za vše, co jsi pro tuhle českou scénu udělal, nikdy nezapomeneme.

Přidávám se k vyjádření soustrasti,bylo mi potěšením s Pavlem pracovat.Naučil jsem se od něj základům skinování,dodnes mám uschované a vytištěné maily naší korespondence.Nečekal jsem,že tak brzy nás opustí.Díky Pavle za všechno.

Prosím někoho, kdo má archiv fotek ze slezin - byly tady dotazy, kdože vlastně PPoollll je. Zkuste někdo najít alespoň jednu fotku, kde by byl vidět. Já už prošel všechna vlákna o slezině, ale nenašel jsem nic. Děkuji

Čouda napsal:
Když si vzpomenu, že jsem na slezině byl ... Ppoolllla jsem stejně neviděl ...

Videl si ho, bol tam v nedelu, ten pán s dvomi francúzskymi barlami. Kurník šopa, ešte pred nedávnom sme si písali cez ICQ a dnes toto :(

Uřímnou soustrast,ro mě znamenal,naučit se s editorem,bez něho bych nevěděl jak se staví koleje,teren a tak vše co jsem našel o stavbě tratě do msts tady na forum MSTS a taky nikdy nezaomeneme a vždy budeš snámi ři suštění celeho MSTS,jeho čeština znamenala ro msts velký krok ku ředu,A ak taky nesmíme zaomenou jak nám bždy zajistil ravidelne setkání říznivcu vlakoveho simulatoru MSTS.Jeho jmeno Ppoollll navždy bude sojeno s MSTS.Uřímnou soustrast :cry: :(

Lukáš

(Omlouvám se za češtinu,ale nefungujemi zcela dobře klávesnice díky ár ísmenkum)

A zase jedna kostka ze skládačky českého MSTS je pryč. Pavle, dík za vše, co jsi pro nás udělal.

http://zeleznice.ddmpraha.cz/2010/smutna-zprava/

Co se týče srazů MSTS, tak bychom rádi pokračovali v tradici, už kvůli Pavlovi. I pro nás na kolejišti je to velká rána, se kterou se budeme vyrovnávat velmi dlouho.

Back
Nahoře