dotaz úplného nováčka

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Sarid
  • Datum začátku Datum začátku
KA09 napsal:
Boby napsal:
Ano, i tak odsud můžeš stáhnout, ale vše je na DVD včetně návodu. Hlavně nezapomeň nejdřív opatchovat a potom teprve instalovat Bin.

Dobrá, jenom ať si rozumíme nemám žádné DVD od autora ani žádné tratě nepřidávám. Řeším samostatnou instalaci MSTS a chci do něj dostat bin atd.

čili nejprve patch a potom bin:) díky toto jsem chtěl slyšet uvidíme vše nainstaluji od znova:)
Zajímávé po samostatné instalaci čisté hry mi to vyhodí tutéž chybu:
http://yfrog.com/mubeznzvukymp
ale i to samé mě to vyhodí pokud nejprve hru opatchuju a pak naisntaluju msbin:(

1) Boby a KA09: proč se pořád citujete, když si vzájemně odpovídáte - pak má být fórum přehledné.
2) KA09 doporučuji:
a) provést úplnou odinstalci MSTS (ne smazání, ale opravdu odinstalaci);
b) proveď korektní instalaci základního MSTS, včetně alespoň jedné základní tratě a vozidel (u Vist a výše jako správce);
c) u Vist a výše zástupci pro spuštění hry na ploše přiřaď práva "spouštět jako správce";
d) vrať 1. instalační DVD do mechaniky a zkus hru spustit, měla by fungovat, pokud ne, máš nějaká nekorektní instalační DVD nebo nastavení PC, a to Ti na dálku nikdo neopraví, s tím se musíš poprat sám;
e) pokud hra funguje, ukonči ji, a nainstaluj oficiální update (najdeš např. na webu Binu - u Vist a výše opět instaluj jako správce);
f) tentokrát už bez DVD v mechanice hru zkus spustit, měla by opět bez problémů jet;
g) pokud chceš lokalizaci hry, teď je čas nainstalovat češtinu;
h) nainstaluj MSTS Bin (u Vist a výše opět jako správce), při instalaci zvol správně rozhraní, podle tohom, jak jsi postupoval v bodě g, tedy eng nebo cz;
i) znovu zkus hru spustit.

Pokud Ti po dodržení výše uvedeného postupu hra nepojede, pomoc na dálku není možná, protože zakopaný pes bude v nastavení a konstelaci Tvého PC.

Doporučuji výše uvedenou instalaci zazálohovat (bez tratí a vozidel). Při případné potřebě obnovy instalace se funkční záloha základu může hodit.

Pokud by Honza pořádně četl, tak by se dozvěděl, že tazatel má XP a jedná se o nekorektní instalaci a odinstalaci Binu. Teď se pouze snažím zjistit, zda tazatel správně MSTS nainstaloval (odinstaloval). Necituji pořád a pokud jsem citaci použil, tak právě pro zpřehlednění.

Považuješ kompletní odinstalování přes nástroj přidat nebo odebart programy?

KA09 napsal:
Zdravím,
využiji tohle téma (pokud se majitel neurazí) jsem též nováček a chtěl bych se zeptat k aktivitám k trati. Když přidám k trati aktivitu a na stránka kde jsem aktivitu stahoval se mi objeví vozy, které k rozjetí aktivity potřebuji čili stačí mne když ty vozy nakopíruji do TRAINSET nebo je musím upravovat přes editor?

Díky
.... Když chci simulátor spustit vyhodi me to u prvniho nacitani chybu klasickou pro XPčka a dam neodesilat a vše se ukončí
Ta chyba není binem ale stane se tehdy:
Nainstaluji si do MSTS nějakou trať, která není kompatibilní s globalem jiné trati.
Například trať Luhačovice a 310. Jedna je na BP druhá na Xtraku. Jakmile budou v jednom Routes, chybová hláška k Billovi. Nebo se to stane, když si stáhnu nějakou trať a nemám k ní ten správný Global. Nebo se to stane, když si nainstaluji do trati starší aktivitu, která po změně kolejí není kompatibilní.
Doporučuji před každou instalcí nových věcí (trať, aktivita) vždy si zálohovat funkční Train simulator. Jedině do této zálohy se vždy mohu vrátit v případě problémů zpět.

Naposled editoval moderátor:
Tak to vidím jednoduše. Odinstalovat MSTS, vyčistit registy a znovu nainstalovat. Default musí fungovat, neznám jinou variantu. Jen nezapomenout při prvním spuštění potvrdit souhla s licenčními podmínkami. Když zvlolím nesouhlas, nezkoušel jsem co se stane. :D
Pokud MSTS bude fungovat, tak si udělám zálohu MSTS
Pak se instaluje update ze stránek Microsoft, po té už nepotřebuji ke spuštění vkládat CD1
Nainstaluji češtinu od Ppooollla a až teprve potom BIN, v opačném pořadí by se češtinou do MSTS znefunkčnily některé volby BIN.
A to je vše.
Kdo instaluje z mého DVD BP jakékoli verze, tak tam je v instalátoru správný postup čeština a BIN dodržen.

Zbyňku, ty holt musíš mít vždy poslední slovo, že! Kdybys četl dotazy pořádně, věděl bys, že jde o základní instalaci (Tvůj první příspěvek). A že jsem mu šest hodin před Tebou poradil to, co Ty ve druhém příspěvku.

A velice Tě žádám, přestaň všem vnucovat jako všelék Tvé DVD!!!!! Je to platinový podnos, ale uživatelé se tak nic nenaučí, jen jak cvičená opice cosi nainstalují.

V tomto vlákně platí přísný zákaz vstupu zkušeným, ale nervově labilním členům tohoto fóra. Je to na vstupu napsáno. :D
Takže doporučuji klídek a navrhuji smír.
Když Boby napsal "Kdyby jsi pořádně četl..." Tak jsem dál Tvůj příspěvek nepitval a šel po původním zadání. Jinak uznávám, že jsi napsal to samé, jen trochu šířeji. Hold někdo se zeptá na něco co má zodpovězeno výš a jiný odpoví stejně jinými slovy. Opravdu to nebyl úmysl.
Snad mám také právo pomoci, když vím nebo tuším co a jak. :D

Poud ještě někdo hledá češtinu do původních tratí našel jsem ji zde: http://www.ulozto.cz/2030560/cestina-do-puvodnich-trati-microsoft-train-simulator-rar

Back
Nahoře