Milý pane kolego Deme, není to o tom, jestli poradím nebo ne, ale Tvoje odpověĎ ve stylu, že má šanci si to nafotit - to byla ukázka odpovědi, jejíž informační hodnota byla velká nula a jediným jejím smyslem bylo dotyčného zjebat bez vysvětlení a odpovědět za každou cenu - i když je odpověď totální somarina.
Další věcí, kterou mne trápí je to, takovéto odpovědi ala Dem určitě nedělají tomuto foru dobře a dotyční pak jen vykřikují něco ve smyslu, že jsou tady lidi hnusní a na každého tazatele vyrukují se zlatým podnosem a pak se na svých forem chovají zcela rozumně a klidně - bodejď by ne, když se "realizují" zde.
Milý pane Deme, kdyby jsi uměl číst, tak by sis přečetl, že dotaz je ve vláknu Dotazy začátečníků, kde nemají odpovídat "Neustále se opakující dotazy nových uživatelů MSTS - přísný zákaz vstupu zkušeným, leč nervově labilním členům fóra!"
Ano, čekám, co řekneš - že jsem neměl tedy reagovat ani já. Nicméně, nereagoval jsem primárně na dotaz, ale až na zcela zbytečnou reakci dema.
Holt, že to kolega Dem nepochopil, není už můj problém.
Tím tuto causu považuji za uzavřenou a docela jsem díky takovýmto lidem rád, že již není chod fora spojován s mým jménem.
Mirane nebo Taxi, klidně toto smažte, jen jsem musel demovy smyšlenosti uvést na pravou míru.
A jen tak mimochodem - Milan, rád poradím, pokud vím jak, určitě poradí i někdo jiný, kdo bude znát odpověď k věci, ale určitě nebudu radit stylem, který jsi nám tady ukázal Ty - tím se totiž tohle forum nikdy nikam k lepšímu neposune. Spíš naopak.