Mašina

Nech sa páči. Tu je :
http://rail.phototrans.eu//images/photos/big/28/43774.jpg

Máš tú jedinečnú šancu a výsadu byť pri jej zrode do MSTS. Stačí ti na to foťák, trochu chcieť chodiť a zistiť si kde sa nachádza originál, nacvakať a naskinovať. Nie je to ťažké :)

dem napsal:
Máš tú jedinečnú šancu a výsadu byť pri jej zrode do MSTS. Stačí ti na to foťák, trochu chcieť chodiť a zistiť si kde sa nachádza originál, nacvakať a naskinovať. Nie je to ťažké :)
Vedle jak ta jedle, Milan. Ale inač rypnutí dobré místo normální odpovědi k věci.

Pozri si toto: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/2989&pid=108922#pid108922

A potom si pozri odpoveď. Bola mu poskytnutá pohotová rada. A teraz si porovnaj dotaz v tomto vlákne a jeho štýl a pochopíš prečo v jednom prípade normálne odpoviem a v inom nie.
Ako pokus to bolo Martin dobré, ale ripol si tu teraz len ty. :)

p.s: Nepokračujem v tomto rozhovore nemá to cenu. Iba s toho bude bordel.

Naposled editoval moderátor:
dem napsal:
Pozri si toto: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/2989&pid=108922#pid108922

Ryhle, rychle smazat odkaz, konkurenční forum! :salut:

dem napsal:

Greetik, keďže sa táto veta neuveriteľne zaryla a spôsobila škody u kolegu Martensa tak sa ti za to verejne ospravedlňujem. Nebol zámer sa ťa nijako dotknúť , len som ti chcel tlmočiť, že sa to dá ľahko naučiť a že by si to zvládol aj sám. ALe Martens má pravdu. Úplne stačí keď sa nabudúce zase len takto spýtaš. Martens ti určite rád poradí.

Milý pane kolego Deme, není to o tom, jestli poradím nebo ne, ale Tvoje odpověĎ ve stylu, že má šanci si to nafotit - to byla ukázka odpovědi, jejíž informační hodnota byla velká nula a jediným jejím smyslem bylo dotyčného zjebat bez vysvětlení a odpovědět za každou cenu - i když je odpověď totální somarina.

Další věcí, kterou mne trápí je to, takovéto odpovědi ala Dem určitě nedělají tomuto foru dobře a dotyční pak jen vykřikují něco ve smyslu, že jsou tady lidi hnusní a na každého tazatele vyrukují se zlatým podnosem a pak se na svých forem chovají zcela rozumně a klidně - bodejď by ne, když se "realizují" zde.

Milý pane Deme, kdyby jsi uměl číst, tak by sis přečetl, že dotaz je ve vláknu Dotazy začátečníků, kde nemají odpovídat "Neustále se opakující dotazy nových uživatelů MSTS - přísný zákaz vstupu zkušeným, leč nervově labilním členům fóra!"

Ano, čekám, co řekneš - že jsem neměl tedy reagovat ani já. Nicméně, nereagoval jsem primárně na dotaz, ale až na zcela zbytečnou reakci dema.

Holt, že to kolega Dem nepochopil, není už můj problém.

Tím tuto causu považuji za uzavřenou a docela jsem díky takovýmto lidem rád, že již není chod fora spojován s mým jménem.

Mirane nebo Taxi, klidně toto smažte, jen jsem musel demovy smyšlenosti uvést na pravou míru.

A jen tak mimochodem - Milan, rád poradím, pokud vím jak, určitě poradí i někdo jiný, kdo bude znát odpověď k věci, ale určitě nebudu radit stylem, který jsi nám tady ukázal Ty - tím se totiž tohle forum nikdy nikam k lepšímu neposune. Spíš naopak.

TEbe je to zbytočné vysvetlovať.

Hladal som uz na internete asi vsade, potrebujem najst masinu 163 099-5

ANi bu ani mu,. ani ahojte ani nič. Dajte lebo potrebujem. TO je teda dotaz novačika. NA taky stale odpoviem tak ako teraz. Ten druhy na ktory som odpovedal normalne, sice som porusil pravidla fora, lebo som linkol ine forum, ale bola to adekvatna pomoc. Ibaze tazatel to napisal normalne. A toto ty nikdy nepochopiš a budeš to tu zbytočne nafukovať.
Naozaj nerozoberam to dalej. Vysvetloval som ti to aj na SZ a figu si pochopil. Zase tu bude bordel. Končím.

Back
Nahoře