Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No, já stavím taky trať, ale nevím, jestli bude vůbec někdy veřejná, když snad brzy bude hotovo 14 km trati. Celkově má trať km 26, ale dokud nebude video ze strany někoho z vás, tak nebude prodloužení tratě. A navíc - někteří stavitelé, včetně mě, neprozrazují, že staví tu a tu trať... Takže bych se přikláněl jen k tomu, dát tratě již existující, pokud sám stavitel nebude chtít jinak.tomikula napsal:...Nehledě na to, že v mapě se může načrtnout i schéma rozestavěných či plánovaných tratí, což by pomohlo i ostatním stavitelům, aby se zbytečně nestavělo 2x či vícekrát, pokud samozdřejmě nejde hlavní tahy...
Miran napsal:Když už nějakou mapu, tak by tam měly patřit jen a pouze úseky hotové, vydané a veřejně přístupné, nic víc. Spousta vytahování, co všechno ten který "stavitel" v horizontu několika hodin, max. dní postaví a vydá (a poté skutek utek) tam nemá co dělat. Totéž platí pro ty všelijaké neveřejné pokusy (že, Gajdmo?). Rozestavěné úseky snad jen v případě známých a spolehlivých autorů, ale i to s velikou opatrností, stát se může cokoliv. No a pokud budou dva autoři na jeden úsek nic se neděje (když dva dělají totéž, není to totéž, viz 321 a BP v úseku PHA - OL).
Miran napsal:To Miky945
A kdo to asi bude kontrolovat? Problém je v těch "rychlokvašených stavitelích". Naslibují hory, doly a pak zmizí. A že těch planých slibů už tady za ta léta pamatujeme..... A to má autor mapy se každou chvíli ptát autorů co budou nebo nebudou dělat? Kdyby se to mělo stát mně a někdo takový by mne neustále otravoval dotazy na téma co a kdy bude postaveno a kdy to bude vydáno, bude velice rychle poslán do pr..... A jízdenka by zaručeně nebyla zpáteční.